Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Marti 16 Aprilie 2024 - 14587
Perchezitie la punctul de lucru al unei societati de prelucrare si comercializare a materialului lemnos.

La data de 13 iulie a.c., politistii au pus in aplicare un mandat de perchezitie la punctul de lucru al unei societatii comerciale, din localitatea Bistrita Bargaului, care activeaza in domeniul prelucrarii si comercializarii materialului lemnos.

 Activitatile au fost desfasurate in cadrul unui dosar penal, instrumentat de politistii Biroului pentru Combaterea Delictelor Silvice, impreuna cu luptatori de la Serviciul pentru Actiuni Speciale, in care se efectueaza cercetari pentru infractiuni de natura silvica.

 Initial, administratorul societatii comerciale in cauza nu ar fi permis accesul politistiilor in curtea societatii si a refuzat efectuarea de verificari, cu privire la efectuarea unui transport de material lemnos fara documente legale.

 Transportul ar fi fost efectuat in aceeasi dimineata, pe Drumul Judetean 173A, prin localitatea Bistrita Bargaului, politistii depistand mijlocul de transport la punctul de lucru al societatii comerciale in cauza.

 A fost solicitata si incuviintata efectuarea unei perchezitii, fiind ridicate, in vederea continuarii cercetarilor, o autoutilitara in valoare de aproximativ 18.000 de euro si cantitatea de 12,08 m.c. lemn rotund de esenta rasinoase, in valoare de 3.503 de lei.

 

 Politistii continua cercetarile in cadrul dosarului penal deschis pentru infractiunea de transportul cu orice mijloace de transport al materialelor lemnoase, in volum de peste 10 m.c., neinsotite de documentele specifice de transport, prevazuta de Codul Silvic.

 

 

Ordin de protectie provizoriu emis impotriva unui barbat 

  La data de 13 iulie a.c., politistii Sectiei 2 Politie Rurala Prundu Bargaului au fost solicitati sa intervina la un scandal in familie, in localitatea Cusma.

 In urma interventiei a fost identificat un barbat de 51 de ani din Cusma, care, pe fondul unor discutii contradictorii, si a consumului de alcool, s-a amenintat mama, o femeie de 71 de ani, provocandu-i astfel o stare de temere, ulterior provocand distrugeri in locuinta.

 Fata de barbat a fost emis un ordin de protectie provizoriu, cercetarile fiind continuate de catre politisti in cadrul unui dosar penal intocmit pentru amenintare si distrugere.

 

 

 

0 comentarii3143 vizualizări14 iulie 2021




rss 2.0
rss 2.0