Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Analize-Comentarii Vineri 19 August 2022 - 14587
Ne-am saturat de recomandari !

In atentia domnului Primar , IOAN TURC si a consilierilor Locali .....Cetatenii Bistritei au primit o instiintare prin care sunt anuntati  sa isi spuna parerea cu privinta la proiectul initiat de Primarie fata de modul in care se doreste sa se construiasca locuinte mici de tip familial in orasul nostru.

Toate bune si frumoase, insa ni se strecoara ideea ca ceea ce noi vom adauga este doar cu valoare  de RECOMANDARE. 

Desigur ca avem o lege cea a descentralizarii, o lege foarte slaba , legea 52 din 2003 privind transpartenta decizionala si pe care multi primari din tara asta nu o folosesc si uita ca exista considerand-o si pe aceasta doar ca o recomandare. Si nici nu ma mir deloc de atitudinea edililor  din moment ce nu s-a intamplat nimic notabil cu aceasta lege care nu vine deloc in sprijinul cetatenilor  si care nu a inclinat balanta de partea lor niciodata. 

Am trait ultimele trei mandate a unui primar TATUC care din pixul rosu  , sustinut de o majoritate  confortabila de slugute numite consilieri, nu faceau altceva decat sa fie masinuta de vot a primarului TATUC , fara sa isi impuna ceva personal. Si aparatul primarului TATUC era super pesederizat asa ca nu te puteai astepta la nimic nou, notabil din partea opozitiei sau a bistriteanului prezent la dezbaterile organizate de forma, adevarte simulacre de tip comunist.

Nu mai doresc sa aud de la noul Primar si edili, ca asteapta sugestii de la bistriteni  doar ca o recomandare, si sa mai bifam sau sa ne facem ca am tinut cont de legea  slaba 52 care nu aduce nimic nou sub soare  si care se traduce pe romaneste CAINII LATRA , CARAVANA TRECE .

Daca tot vorbim de recomandari, va recomand stimati domni sa gasiti formula cu adevarat democratica in care sugestiile bistritenilor sa fie aplicate peste tot, in PUG, PUZ, PUD, si mai ales la dezbaterile pe BUGETUL orasului.

Nu mai vreau VATAF SEF la conducerea orasului. Toti candidatii ati promis democratie participativa uitand sa lamuriti lucrurile si sa ne spuneti raspicat cand aveti chef sa  puneti si in practica propunerile bistritenilor. ...........

Balan Marius Horea.... membru Bistrita Civica.

0 comentarii4473 vizualizări13 ianuarie 2021
rss 2.0
rss 2.0