Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Analize-Comentarii Vineri 19 August 2022 - 14587
Putina decenta domnilor consilieri pesede din CL Bistrita.

De la inceput atrag atentia ca personal nu sunt in campanie electorala si de asta imi permit sa va scriu apasat. Vad ca de o buna bucata de timp consilierii (PSD) din CL dau vina pe liberali ca nu-i baga-n seama cu propunerile lor cu amenajarea unor parcari pe punctele termice dezafectate. Pai un lucru este clar si mi se pare normal sa fie asa, insa amintesc tuturor si liberalilor care posibil sa fi uitat si ei un aspect. Ceea ce cere PSD din CL este un COPY-PASTE!! Explicatia vine acusica. Din 2017 de cand fostul edil cerea insistent si batos in mai multe sedinte de CL sa se ia in discutie pregatirea unui proiect pentru o parcare subterana in parcul gata amenajat Mihai Eminescu cu o suprafata de 87 ari, bistritenii au inceput demersurile prin mine sa nu fie de acord cu asta. Ar fi distrus iremediabil contrar Legii 24 Spatii Verzi un perimetru excelent cu caisi ornamentali si multa verdeata, un loc in care lumea sta la socializare si odihna. De groaza asta ei au trimis prin mine 550 de semnaturi impotriva acestui proiect extrem de costisitor avand in vedere ca solul si subsolul este plin de un paienjenis de utilitati dar si multa apa intr-un teren argilos. Probele au spus asta insa au fost tinute la secret pentru ca s-au facut foraje in patru colturi. Atunci nu am stat cu mainile incrucisate si din 2017 am participat la vreo trei dezbateri in sedintele CL si am depus in scris si pe bugete necesitatea de a schimba acest proiect ilegal si parcarile supraterane mult mai ieftine sa fie facute pe fostele puncte termice dezafectate unde primaria este proprietara a 24 de locatii. Documentele semnate si stampilate au fost depuse constiincios la Compartimentul Documente, exista stenograme de sedinte si ele pot fi verificate. A fost batalia mea crancena cu aroganta fosta administratie si atrag atentia ca nu o impart cu nimeni. Deci dragi tovarasi de la pesedeu, va transmit sa retrageti de pe ordinea de zi din viitoarele sedinte CL povestea copiata cu punctele termice. Nu va apartine si va rog sa  fiti corecti si sa nu mai copiati ideile celor care le-au avut inaintea voastra si probabil le-ati aruncat demult la cosurile de gunoi din Primarie. Pana una alta pregatiti stimabililor o dezbatere publica obligatorie in care sa ne arate  consilierii pesede cum au abordat CADASTRUL VERDE pe repede inainte de frica unei amenzi usturatoare de la Garda de Mediu instiintata tot de noi  cei de la Bistrita Civica.

Sa auzim de bine.

Rog presa bistriteana care mi-a fost martora de atatea ori in luarile mele de cuvant sa redacteze acest material care contine un adevar.


Balan Marius Horea - membru Bistrita Civica

 

0 comentarii4473 vizualizări27 noiembrie 2020
rss 2.0
rss 2.0