Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Analize-Comentarii Joi 18 Aprilie 2024 - 14587
DESTINE DE SCLAVI.

Ce sminteala ne face sa fim atat de orbi incat sa nu vedem ca suntem dusi in sclavie iar noi sarutam mainile celor care ne injuga? Pastorii nostri sunt slugile lor iar noi ne incantam cu margele colorate, cu toale, telefoane, masini si vacante! Nu va mai ingrijorati pentru vacante! Mai bine ganditi-va cum va suna Oltul in coreeana, Ceahlaul in araba si Cotnariul in chineza! Ce ramane viu din poporul asta isi ia lumea in cap si fuge cat vede cu ochii iar pe cadavrul in putrefactie vor continua sa topaie, pana la descompunerea totala, robii nimicului si calauzele lor.

Un prost bogat, oricat ar fi de bogat, e tot un prost. Adica un sclav. Adica o flegma in tarana. Adica un bot de scarna in hazna. Asta e tot visul vietii voastre: sa fiti bogati! Sa faceti bani si sa va distrati. Sa va cumparati masini si sa va puneti silicoane. Sa va ghiftuiti si sa va imbatati! Profetii vostri sunt bucatari, inteleptii vostri sunt lautari, legiuitorii si magistratii vostri sunt talhari iar sfintele la care va inchinati voi sunt actrite porno! V-ati vandut sufletul, dar nu Diavolului si pe bogatii multe ci unor bisnitari slinosi pe o cina la impinge-tava! Nicio mila nu se gaseste pentru unii ca voi, nici in Ceruri si nici altundeva!

Indopati-va, caci veti putrezi! Distrati-va, caci veti boci! Beti, caci va vor arde matele! Nu va plangeti, caci cei care au suflete de sclavi traiesc destine de sclavi!

 

Adrian Suciu 

 

0 comentarii1722 vizualizări21 octombrie 2019




rss 2.0
rss 2.0