Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Meteo Joi 16 Septembrie 2021 - 14587
Atentie soferi! Cod galben de ninsori!

Pentru perioada  12 martie, ora 02:00 - 12 martie, ora 18:00, a fost emis un cod galben de ninsori in Maramures, precum si in Muntii Apuseni si in Carpatii Orientali. In aceste zone va ninge in general moderat cantitativ si local se va depune un strat de zapada mai consistent.

La altitudini in general de peste 1500 m vantul va avea intensificari, temporar cu rafale de peste 80...90 km/h, iar ninsoarea va fi viscolita si zapada spulberata.

Facem apel la conducatorii auto sa circule cu atentie si prudenta, sa adapteze viteza la conditiile din trafic, sa aiba autovehiculele echipate corespunzator pentru conditii de iarna si sa se informeze in prealabil cu privire la conditiile de trafic din zonele tranzitate.

Precizam ca toate directiile regionale ale CNAIR sunt mobilizate si vor interveni unde este cazul pentru ca traficul rutier sa se desfasoare in conditii de siguranta.

Imagini de la interventiile Regionalelor CNAIR puteti vedea pe pagina de facebook a companiei: https://www.facebook.com/cnadnr.

 

Informatii suplimentare privind starea retelei de drumuri nationale si autostrazi pot fi obtinute de la Dispeceratul Companiei Nationale de Administrare a Infrastructurii Rutiere S.A., la numerele de telefon 021/264.33.33; 021/9360 si pot accesa pe prima pagina in caseta din stanga: www.cnadnr.ro - DISPECERAT - Situatia Drumurilor Nationale, dar si pagina de FB https://www.facebook.com/cnadnr/ si de TWITTER, @CNADNR.

                              CNAIR SA

 

0 comentarii2541 vizualizări11 martie 2021
rss 2.0
rss 2.0