Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Economie-Finante Joi 18 Iulie 2024 - 14587
25 mai 2023, termen pentru depunerea Declaratiei Unice.

Termenul pentru depunerea Declaratiei Unice (DU) privind impozitul pe venit si contributiile sociale datorate de persoanele fizice (formular 212) este 25 mai 2023. Recomandam ca Declaratia Unica sa fie depusa prin mijloace electronice de transmitere la distanta, respectiv:

- prin intermediul serviciului "Spatiul privat virtual" (SPV);

- pe site-ul https://www.e-guvernare.ro, cu semnatura electronica calificata.

 

Pentru completarea si depunerea declaratiei unice contribuabilii pot solicita sprijin, astfel:

  apeland Serviciul central de asistenta telefonica a contribuabililor Call - center,      la numarul de telefon 031.403.91.60;

  prin      e-mail,      accesand      Formularul      de      contact      disponibil  pe portal  https://www.anaf.ro/asistpublic/ si in serviciul Spatiul Privat Virtual.

 

            In plus, pe pagina de Facebook a ANAF si pe canalul de Youtube vor fi publicate materiale video referitoare la descarcarea, completarea si depunerea DU.

 

             Alte informatii detaliate despre Declaratia Unica pot fi accesate la urmatorul link:   

https://static.anaf.ro/static/10/Anaf/AsistentaContribuabili_r/Despre_DU_2023.pdf

 

         De asemenea, in lunile aprilie si mai, ANAF va organiza seminarii web in cadrul carora se vor prezenta completarea si depunerea Declaratiei unice (212) pentru categoriile de venituri pentru care exista obligatia depunerii.

 

 

                                                  Compartimentul Comunicare

0 comentarii9261 vizualizări23 martie 2023
rss 2.0
rss 2.0