Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Economie-Finante Luni 04 Iulie 2022 - 14587
Ghidul privind tratamentul fiscal aplicabil veniturilor obtinute din meditatii, a fost publicat de ANAF.

Agentia Nationala de Administrare Fiscala (ANAF) vine in sprijinul contribuabililor persoane fizice care realizeaza venituri din meditatii, activitati educationale si alte forme de invatamant,  prin publicarea Ghidului privind tratamentul fiscal aplicabil veniturilor obtinute din meditatii acordate in particular de persoanele fizice care realizeaza venituri din aceste activitati.

          Persoanele fizice care realizeaza venituri din meditatii au obligatia de a depune Declaratia unica privind impozitul pe venit si contributiile sociale datorate de persoanele fizice (formular 212) pana la data de 25 mai.

          Ghidul poate fi consultat pe portalul www.anaf.ro, in sectiunea Asistenta Contribuabili/Servicii oferite contribuabililor/Ghiduri curente si alte materiale informative, la acest link

https://static.anaf.ro/static/10/Anaf/AsistentaContribuabili_r/Ghid_meditatii_2022.pdf


          Agentia Nationala de Administrare Fiscala continua sa extinda materialele informative dedicate persoanelor fizice si juridice pentru a incuraja cat mai mult conformarea fiscala voluntara a contribuabililor.

 

             Serviciul comunicare, relatii publice si mass media

0 comentarii4151 vizualizări29 aprilie 2022
rss 2.0
rss 2.0