Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Eco-Mediu Joi 18 Iulie 2024 - 14587
Ziua Mondiala a Mediului, marcata la Cluj-Napoca printr-o campanie de ecologizare in padurea Wonderland.

Micii ecologisti au avut parte si de o surpriza: au vizitat, in avanpremiera, DinoLand, parcul cu dinozauri animatronici, care isi va deschide portile publicului pe 7 iunie. 

Zeci de copii de la gradinite si scoli din Cluj-Napoca s-au adunat astazi in padurea Wonderland pentru a participa la o campanie de ecologizare, de Ziua Mondiala a Mediului Inconjurator (si Ziua Nationala a Invatatorului). Drept rasplata, micii ecologisti au putut vizita in avanpremiera DinoLand, parcul cu zeci de dinozauri animatronici, care isi va deschide oficial portile vineri, 7 iunie.

Participantii la eveniment au fost premiati si cu invitatii gratuite la toate cele trei zile ale festivalului Wonder Family Fest, acolo unde de altfel cei mici sunt asteptati sa aduca toate capacele de plastic pe care le pot colecta pana atunci, sa le predea la standul Capace cu Suflet. In schimbul lor vor primi acces la activitatile antrenante din timpul festivalului: Wonder Luge (boburi gravitationale), Adventure Tower (turn de aventura), DinoLand, tiroliana, echitatie, paintball, trambulina gigant.

"Am dat startul acestei campanii alaturi de prietenii de la Capace cu Suflet acum, de Ziua Mediului, cu toti copiii participanti aici, insa il continuam cu toti cei care vor sa ni se alature. Practic, o data ce ai achizitionat bilet de intrare in festival, poti avea acces la activitatile care in mod normal sunt contra cost daca strangi 50 de capace- acesta este minimul, pentru a primi cadou acces la o activitate, iar "pragurile" sunt tot din 50 in 50. Cu cat strangi mai multe capace, cu atat vei avea acces la mai multe activitati", a declarat Anca Dinu, Head of PR Wonderland Resort.

 

 

Ziua libera, sarbatorita cu lectii interactive despre protejarea mediului

De Ziua Mediului, copiii veniti la actiunea de ecologizare de la Wonderland, cu varste cuprinse intre 3 si 12 ani, au avut parte de activitati educative si interactive despre importanta unui mediu inconjurator curat si necesitatea ocrotirii naturii. Prezentarea "Puterea lui Impreuna - Temerari pentru Comunitate", realizata de reprezentantii Capace cu Suflet, a fost explicata celor mici de catre voluntarii Wonderland, in timp ce au facut jocuri in cadrul carora copiii au invatat despre importanta colectarii selective, a reciclarii si a ocrotirii naturii.

Ziua a inceput cu o aceasta activitate, urmata de vizita la DinoLand si o ora dedicata activitatii de colectare a deseurilor din padure. Au urmat pranzul la terasa PizzaLand si acces liber la echitatie si tiroliana. Cei mai mici dintre ecologisti au luat parte si la ateliere si activitati impreuna cu voluntarii gradinitei Prichiland, aflata in incinta Wonderland Resort.

"Ne bucuram sa vedem atatia copii entuziasmati sa participe la aceasta campanie de ecologizare. Scolile din Cluj-Napoca au raspuns prompt invitatiei noastre, demonstrand inca o data ca viitoarele generatii sunt constiente de importanta protejarii mediului. Misiunea noastra este sa educam si sa inspiram prin activitati interactive si divertisment de calitate," au subliniat reprezentantii Wonderland Resort.

Wonder DinoLand se deschide pe 7 iunie

Amplasat in padurea care uneste dealul Feleacului de Wonderland Resort, DinoLand promite sa fie o atractie fascinanta pentru toti vizitatorii, mici si mari. Cu zeci de dinozauri in marime naturala, care se misca, "respira" si scot sunete, parcul reprezinta o adevarata capodopera tehnologica.

Vizitatorii vor putea admira faimosii T-Rex, Allosaurus si Stegosaurus, invatand despre aceste creaturi impresionante care au trait cu milioane de ani in urma. Exemplarele expuse sunt printre cele mai reprezentative atestate stiintific, reproducerile fiind bazate pe elementele anatomice descoperite de-a lungul timpului de catre paleontologi.

Printre replicile de dinozauri expusi, unii avand dimensiuni impresionante, sunt  Diplodocus (peste 12 m lungime), Tyrannosaurus Rex (peste 9 m), Baryonyx, Ankylosaurus, Dimetrodon sau Stegosaurus. Nu lipseste din acest parc tematic nici replica unui Hatzegopteryx, "Zburatorul infricosator", ale carui relicve au fost descoperite in regiunea Hateg din Romania, in anul 1978,  si care era, in vremea sa,  cel mai mare pradator din zona Europei de azi. Pe langa aceste exponate, copiii pot vedea sau interactiona cu replici de: oua de dinozauri, schelete ce trebuie dezgropate, un T-REX pentru calarie sau un DinoBaby mobil.

Preturile pornesc de la 20 lei / persoana pentru grupuri si pot fi achizitionate de pe site - https://wonderland.ro/activitati/dinoland.

 

Despre Wonderland

Wonderland Resort este locul unde visele devin realitate. Situat in Feleacu, judetul Cluj, resortul ofera un cadru natural feeric si activitati pentru toate varstele. Cu evenimente precum Wonder Family Fest, Wonderland Resort este destinatia perfecta pentru petrecerea timpului liber.

Wonderland Resort - Locul unde incepe povestea FAMILIEI tale!

 

 

Contact

Anca Dinu

Head of PR Wonderland Resort

Email: anca.dinu123@gmail.com

Telefon: +40722870000

0 comentarii2877 vizualizări05 iunie 2024
rss 2.0
rss 2.0