Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Tineret Joi 16 Septembrie 2021 - 14587
Educatie pentru toti copiii in mediul online.

In aceste vremuri fara precedent, cand educatia formala si cea nonformala s-au mutat in mediul online, voluntarii Asociatiei Tineri pentru Comunitate Bistrita vin in sprijinul elevilor, profesorilor si a parintilor cu un proiect inedit, "Educatie pentru toti copiii in mediul online", finantat prin programul StartONG, lansat de Kaufland Romania si implementat de Asociatia Act for Tomorrow.

Astfel, in perioada aprilie-iunie 2020, liceeni, studenti si profesori voluntari vor oferi sprijin la teme prin intermediul platformelor online sau prin telefon, vor organiza saptamanal ateliere de engleza, creatie, stil de viata sanatos si consiliere psihopedagogica care vor fi postate pe site-ul asociatiei si pe pagina de facebook.  In plus, vom oferi infomatii corecte si verificate despre virusul COVID-19 explicate pe intelesul copiilor si al tinerilor.

 Consideram ca este important ca educatia sa continue de acasa si sa se desfasoara intr-un mod cat mai eficient, creativ si placut. Asadar, nu ezitati sa ne solicitati sprijinul, noi ne vom adapta la conditiile si la resursele dumneavoastra. Ne puteti scrie un mesaj pe pagina de facebook din afis sau sa ne contactati telefonic.

"Start ONG este un program lansat de Kaufland Romania si implementat de Asociatia Act for Tomorrow. Domeniile vizate sunt: educatie, sanatate, mediu, social si cultura. Valoarea totala a programului este de 500.000 euro. Programul Start ONG este cel mai simplicat instrument de finantare comunitara destinat ONG-urilor tinere, institutiilor non-administrative si grupurilor informale/ de initiativa."

 

0 comentarii6965 vizualizări05 mai 2020
rss 2.0
rss 2.0