Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Tineret Vineri 29 Martie 2024 - 14587
Asociatia Creative Ideas of Youth People to Society.

In weekend-ul 24-25 august, tinerii creativi au luat parte la Edu.Camp care s-a desfasurat la o cabana pe raza comeni Feldru. Tinerii au participat la 5 ateliere de lucru, focus grup si training-uri pe teme legate de comunicare, voluntariat, educatie financiara, atelier creativ si public speaking.

Tinerii s-au bucurat din plin de atmosfera placuta si de peisajele mirifice si au inteles ca doar prin implicare ei pot deveni ceea de isi doresc. In pauze, tinerii au participat la pregatirea hranei, s-au organizat singuri si au avut parte de o mica drumetie.

Toti tinerii au vorbit in public, un pas mar, prin care si-au invins teama de a vorbi in public iar in ultima zi au participat la un concurs de lucrari scrise care au fost prezentate individual in fata tuturor.

Asociatia a mai organizat astfel de cabane educative, una fiind anul trecut in statiunea de interes local Colibita.

Proiectul este coofinantat din bugetul Consiliului Judetean Bistrita-Nasaud prin sesiunea de finantari nerambursabile 2019

 

Cu stima,

 

Neamti Raul Ciprian

Tel: 0742 279 773

e-Mail: raulciprian00@yahoo.com

0 comentarii4641 vizualizări01 septembrie 2019




rss 2.0
rss 2.0