Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Turism Joi 18 Iulie 2024 - 14587
Inscrie-te in lista "Ghizii de turism ai Portii Transilvaniei - Bistrita-Nasaud".

Ghidul de turism este cel care, prin munca pe care o depune, promoveaza atat valorile cultural-turistice ale Portii Transilvaniei - Bistrita-Nasaud, dar creeaza si o anumita experienta pentru cei carora le spune povestea locului.

Datorita importantei sale si dorintei de promovare a ghizilor interesati sa calauzeasca turisti in judetul nostru, lansam urmatorul formular: https://forms.gle/7fwYjSiszbSoauPq7

 

Formularul este deschis completarii, pana la data 20 iunie 2021.

 

Ulterior, cei ce vor sa se inscrie in lista "Ghizii de turism ai Portii Transilvaniei • Bistrita-Nasaud", pot sa faca acest lucru, trimitand un e-mail la adresa: contact@bnpoartatransilvaniei.ro

 

Lista cu toti ghizii, va fi postata pe site-ul: www.bnpoartatransilvaniei.ro.

 

Aceasta initiativa face parte din Planul de actiuni, pentru dezvoltarea Portii Transilvaniei • Bistrita-Nasaud, prin experientele culinare oferite de Punctele Gastronomice Locale si promovarea locurilor musai de vizitat.

In cadrul aceluiasi Plan, urmeaza si:

• Activitati de promovare si realizarea de materiale cu informatii referitoare la deschiderea unui Punct Gastronomic Local. Alaturi de Asociatia "Produs in Bistrita-Nasaud" si Elena Rus, cea care a deschis primul astfel de Punct, functional din judetul nostru.

• Realizarea, impreuna cu Universitatea Babes Bolyai, extensia universitara Bistrita, specializarea Geografia Turismului, a proiectului 100 de locuri musai de vizitat in Poarta Transilvaniei • Bistrita-Nasaud.

 

By Editor BN

0 comentarii10528 vizualizări06 iunie 2021
rss 2.0
rss 2.0