Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Atitudine Vineri 29 Martie 2024 - 14587
DISTINSI FOSTI CAMARAZI, ma adresez domniilor voastre cu o mare nemultumire.

Aproape 30 de ani am militat ca in satul meu de sa fie ridicat un MONUMENT AL EROILOR !  Dupa multe insistente , alocari de fonduri, anulari, s-a stabilit o suma destul de importanta din bugetul local pentru constructia acestui obiectiv in curtea bisericii satului.

 Fara un studiu adecvat, lasata constructia in seama unor necunoscatori comozi,  A REZULTAT UN OBIECTIV CE SEAMANA MAI MULT CU O GROAPA COMUNA PE CRUCEA CAREIA NICI MACARR NU S-AU TRECUT TOTI CEI CAZUTI IN LUPTE!  AU FOST OMISI ",

  Notiunea de monument ; Un monument este o sculptura ridicata in amintirea unui eveniment, a unui personaj ilustru sau in memoria ostasilor cazuti in lupte! etc. sau o lucrare de arhitectura, un edificiu mare cu felurite elemente arhitectonice sau ornamentale.

 Un monument istoric este o opera de sculptura sau de constructie arhitectonica de proportii mari sau de o deosebita valoare, destinata sa perpetueze amintirea unui eveniment sau a unei personalitati remarcabile.

Avand in vedere ca s-au cheltuit bani publici si simbolizeaza eternitatea celor cazuti in lupte va rog sa va implicati putin.

 

 

 CU RESPECT

    MM IN REZERVA  ANDREICA LEON.

 

0 comentarii6531 vizualizări29 noiembrie 2021




rss 2.0
rss 2.0