Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Atitudine Marti 19 Octombrie 2021 - 14587
In memoria general (retr) Ioan Birisiu.
Cu profund regret anuntam pierderea unei persoane emblematice pentru comunitatea bistriteana, generalul de brigada in retragere, Ioan Birisiu. Veteranul de razboi, devenit cetatean de onoare al Bistritei, si-a incheiat misiunea pe acest pamant, insa faptele sale de patriotism o sa ramana istorie pentru judetul nostru. Sincere condoleante familiei indoliate!

 

Institutia Prefectului Bistrita-Nasaud


 

.

 

Inima Gl. Bg. (rtg.) Ioan Birisiu, unul dintre veteranii de razboi din Bistrita-Nasaud, a incetat sa bata, dar faptele si cuvintele sale ne vor ramane pentru toteauna-n suflet:

"Va rog sa iubiti Romania! Eu imi iubesc patria si o sa o iubesc pana la ultima suflare. Impreuna cu alti camarazi, am luptat pentru tara acesta. Va rog sa luptati si voi."

Cu profund respect, aduc un ultim omagiu celui care a fost Gl. Bg. (rtg.) Ioan Birisiu, veteran de razboi, om deosebit, patriot adevarat si adresez familiei indurerate, sincere condoleante.

Dumnezeu sa-l odihneasca-n pace!


 

Emil Radu Moldovan

 

0 comentarii3297 vizualizări29 mai 2021
[ Închide secţiunea de comentarii ]

Nu există comentarii

Adaugă un comentariu

rss 2.0
rss 2.0