Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Atitudine Marti 19 Octombrie 2021 - 14587
Din nefericire, bietul Bambi din Rebra, numai este!

"Din pacate, cu adanca tristete trebuie sa va informez ca din nefericire bietul Bambi numai este! Paznicul de vanatoare Lari Nicolae din Nasaud impreuna cu medicul veterinar au "hotarat" un diagnostic in urma caruia sa poata fi omorat, ceea ce au si facut!  In orice tara civilizata s-ar fi facut toate eforturile pentru ca acest pui sa fie salvat, dar sa nu uitam ca suntem in Romania unde astfel de oameni ne hotarasc si soarta noastra!

Scandalos este faptul ca atunci cand m-am interesant de soarta acestui animalut individul mai sus mentionat m-a amenintat "ca daca mai imi umbla mult gura si nu-mi vad de treburi imi aduce politia pe cap si imi formuleaza acuzati cum ca eu as fi cel care a adus animalul in acea stare, si cateii mei de paza i-ar fi provocat acele rani animalutul! "  

La care replica mea a fost ca nu imi este frica si ca il  astept impreuna cu politia sa-mi dovedeasca acest lucru deoarece catei mei sunt tot timpul legati si nu parasesc incinta proprietatii pe care o apara, in plus acestia sunt foarte sociabili cu alte animale!   Probabil acesta este si explicatia pentru care acest animalut s-a refugiat in apropierea acestora pentru ca s-a simtit in siguranta! 

Daca legea imi permitea sa retin acest animalut va garanteaz ca astazi acesta taia!  Pentru ca as fi facut toate eforturile ca sa il salveaz deoarece  mi s-a mai intamplat si in trecut lucrul acesta cu animale mult mai grav bolnave care culmea s-au refugiat pe aceeasi teren si pe care le-am salvat, lucru pe care il pot dovedi dar nu au fost animale salbatice! Iar acest animalut inafara piciorului facturat era perfect sanatos! 

 Din pacate asa sunt unele legii in tara asta, iti ingradesc bunavointa! Dar dau dreptul unor calai sa-i execute pe cei ce nu au pe nimeni si sunt lipsiti de aparare!

Sa ucida le-a fost foarte usor dar ca sa il trateze trebuia sa  faca un efort si nu aveau nici nu interes chiar dimpotriva!

Din pacate la un asemenea nivel de jos au ajuns unii dintre noi, care pentru o halca de carne ajung sa-si piarda omenia!

Asa sa le ajute si sa ne ajute Dumnezeu!"

 

Emil Nedelea

0 comentarii5054 vizualizări30 decembrie 2020




[ Închide secţiunea de comentarii ]

Nu există comentarii

Adaugă un comentariu





rss 2.0
rss 2.0