Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Atitudine Marti 19 Octombrie 2021 - 14587
Apel de Craciun - haideti sa il salvam pe Bambi din Rebra.

"Ieri am descoperit pe terenul meu un pui de caprioara care s-a adapostit deoarece avea un picior fracturat.  Dupa cum este legal, am anuntat autoritatile, respectiv politia din Nasaud. Aceastia i-au informat pe cei competenti sa ridice animalul pentru constatarile si ingrijirile de rigoare.

Ulterior m-am interesat de soarta acestui pui pe care l-am vazut plin de viata!

 Raspunsul pe care l-am primit a fost destul de neplacut. As dori ca factorii decidenti sa nu procedeze la uciderea (eutanasierea) acestui animal nevinovat si lipsit de aparare prin aranjamente de culise.

Iar pe aceasta cale fac apel si la alti oameni cu suflet sa ni se alature in efortul de a-l salva!

Mentionez faptul ca acest animal dupa cum se poate observa si din fotografia pe care am facut-o, in afara de piciorul fracturat, starea de sanatate o are foarte buna!"

 

Emil Nedelea din Rebra.

 

 

 

Ps.  - chiar daca e ranit doar la un picior, un veterinar a spus ca trebuie eutanasiat puiul de caprioara ( sa nu ne mai complicam cu salvarea lui), iar un om radea, ca se poate manca, ca are carnea inca buna ...  

0 comentarii5201 vizualizări23 decembrie 2020
[ Închide secţiunea de comentarii ]

Nu există comentarii

Adaugă un comentariu

rss 2.0
rss 2.0