Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Umor Joi 18 Iulie 2024 - 14587
6, vine FISC-ul !

A sasea editie a Festivalului International de Stand-Up Comedy promite o saptamana de pomina si ras cu lacrimi la Casa de Cultura a Studentilor din Cluj. Pe 5 noiembrie se da startul saptamanii de comedie cu un maraton de stand-up comedy, cu Ioana State, Nicu Bendea, Unguru Bulan, Bobi Dumitras si Raul Gheba. Cei 5 maestri ai umorului fin te vor purta printr-o calatorie ce te va da pe spate atat la propriu cat si la figurat.

Saptamana comediei continua marti cu un spectacol pus in scena de Mihai Bendeac si trupa sa. Spectacolul de comedie "Bani din cer", adus in premiera la Cluj Napoca, va dezvalui spectatorilor comicul situatiilor si ideea perfecta de farsa.

Pe 7 noiembrie Teo, Vio si Costel preiau legatura cu 2 show-uri, unul de la ora 19 si unul de la ora 21. Festivalierii trebuie sa fie pe faza aici, caci urmeaza multe surprize pentru ei.

Alexandru Banciu, Maria Popovici, castigatoarea editiei iUmor din 2016 si Alexandru Minculescu, realizatorul emisiunii de comedie "Beton"ne vor oferi un show de zile mari joi, 8 noiembrie, de la orele 19:00.

Vineri, 9 noiembrie, ne delectam cu un show de stand-up marca  noua generatie de comedianti, din care fac parte Rux, Mane Voicu, Ionut Rusu si Gabriel Gherghe. Pentru cine nu stie, influencerii, like-urile si stand-up comedy merg mana in mana asa ca hai sa auzi cele mai noi si proaspete glume.

Sambata, 10 noiembrie, de la ora 19:00, douanume consacrate ale comediei romanesti vor ridica sala in picioare. Radu Pietreanu este actorul roman ce are in spate 22 de ani de Vacanta Mare, unul dintre cele mai mari fenomene comice ale televiziunii romanesti si Doru Octavian Dumitru, maestrul comediant care a testat libertatea in umor, invatand de la Billy Crystal si Whoopie Goldberg.

Tot sambata, de la ora 21:00, ii asteptam pe Alex Mocanu, Radu Isac si Andrei Ciobanu, autor al bestseller-ului "Suge-o Ramona" si realizator al matinalului Kiss Fm, pentru un umor de calitate, glume peste glume si o sala scuturata bine de aplauze.

Ultima zi de festival ii aduce in fata voastra pe Dan Tutu Oficial, Cosmin Natanticu si Dan Badea.Cei trei vor face  un spectacol ce promite sa nu te lase sa pleci fara o portie numai buna de ras.

Biletele se pot achizitiona cu acces pe zile, sau la pachet pentru toata saptamana 5-11 noiembrie. Mai multe informatii gasiti pe http://fiscul.eu/. Nu-ti fa planuri pentru 5-11 noiembrie, te preluam noi de aici.

 

 

1 comentariu14721 vizualizări09 octombrie 2018
rss 2.0
rss 2.0