Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Sanatate Luni 15 Aprilie 2024 - 14587
La Spitalului Clinic Judetean de Urgenta Bistrita au fost aduse doua victime.

In urma incendiului izbucnit la o casa din localitatea Bistrita Bargaului, la Spitalului Clinic Judetean de Urgenta Bistrita au fost aduse doua victime, un copil in varsta de un an si mama acestuia, in varsta de 20 de ani.

Baietelul a suferit o arsura minora de gradul I pe obrazul stang si, dupa ce a primit ingrijirile specifice in UPU Pediatrie, a fost externat cu recomandari medicale.

Mama copilului, care a fost adusa intubata de echipajul de terapie intensiva mobila, a suferit arsuri prin explozie de gradul I si gradul II pe aproximativ 16% din suprafata corpului (la nivelul fetei, antebratelor, mainilor, feselor si genunchilor). Pacienta a beneficiat, la UPU-SMURD, de investigatii clinice si paraclinice in urma carora medicii au decis transferarea acesteia la Centrul de arsi de la Spitalul Clinic Judetean de Urgenta "Sf. Spiridon" Iasi.

 

Camelia Strungari  -  purtator de cuvant al Spitalului Clinic Judetean de Urgenta Bistrita

0 comentarii2324 vizualizări19 februarie 2024
rss 2.0
rss 2.0