Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Sanatate Luni 15 Aprilie 2024 - 14587
Spitalul Judetean Bistrita sisteaza vizitele apartinatorilor la pacientii internati in sectiile Boli Infectioase, Pneumologie si Pediatrie.

Avand in vedere contextul epidemiologic actual, marcat de incidenta crescuta a infectiilor respiratorii, Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Bistrita sisteaza, incepand de astazi, 11 ianuarie, vizitele apartinatorilor la pacientii internati in sectiile Boli Infectioase, Pneumologie si Pediatrie.

In celelalte sectii, programul de vizita se desfasoara de luni pana duminica si in sarbatorile legale intre orele 13.00-17.00. La Sectia ATI, programul de vizita este de luni pana duminica, intre orele 11.30-12.30 si 13.00-14.00.

Pentru pacientii critici, vizitele sunt posibile si in afara intervalului orar mentionat, cu cerere aprobata de medicul sef de sectie si medicul curant sau medicul de garda (dupa caz).

Este obligatorie purtarea mastii de protectie faciala pe tot parcursul vizitei in spital. Suplimentar, in functie de patologia pacientului vizitat, la indrumarea personalului medical, echipamentul de protectie poate fi mai mult decat masca faciala.

Reamintim ca, potrivit prevederilor legale, este interzisa vizitarea pacientilor de catre apartinatorii care prezinta semne clinice de infectii acute, motiv pentru care acestia sunt rugati sa evite vizitele la patul bolnavului, pentru a preveni transmiterea infectiilor.

 

 

Director medical,

Dr. Deak Maria-Gabriela.

 

 

 

 

0 comentarii2800 vizualizări11 ianuarie 2024
rss 2.0
rss 2.0