Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Inst. Militarizate Vineri 26 Aprilie 2024 - 14587
Au inceput inscrierile pentru SOLDATI GRADATI PROFESIONISTI .

Centrul Militar Judetean Bistrita-Nasaud prin Biroul informare-recrutare, organizeaza recrutarea candidatilor pentru o serie suplimentara de posturi de soldat/gradat profesionist.  Au inceput inscrierile pentru SOLDATI GRADATI PROFESIONISTI !!!!

Posturile de soldat/gradat profesionist - Seria suplimentara 2022:

1695 locuri in toata tara.

Dintre acestea, 774 de posturi sunt prevazute a fi incadrate prin repartizarea candidatilor selectionati si declarati "Nerepartizat" in seria anterioara.

 

Criterii de recrutare:

- varsta intre 18 ani impliniti, la data inceperii programului de instruire, si cel mult 45 de ani impliniti, la data finalizarii programului de instruire;

- absolvent cel putin ai primilor doi ani de studiu din invatamantul secundar superior, in conditiile prevazute de Legea educatiei nationale nr. 1/2011, cu modificarile si completarile ulterioare (10 clase);

- permis de conducere auto valabil, categoriile B si C, - doar pentru arma "auto" si/sau pentru specialitatile militare care necesita conducerea tehnicii specifice auto din arma "geniu".

 

 Pentru candidatii cu domiciliul in judetul Bistrita-Nasaud, inscrierea se poate face :

personal, la sediul Biroului Informare Recrutare;

de la distanta, online, prin completarea FISEI DE CONTACT si DECLARATIEI ACORD PRELUCRARE DATE PERSONALE pe care le puteti gasi pe pagina de Facebook: https://www.facebook.com/cmjbn si transmiterea acestora la urmatoarea adresa de email: recrutarecmjbn@gmail.com.

  Termen final de inscriere: 24 octombrie 2022.

 

 Candidatii inscrisi vor fi planificati pentru evaluarea psihologica, evaluarea capacitatii motrice si interviul de evaluare finala la Centrul Zonal de Selectie si Orientare Campulung Moldovenesc in perioada 26 septembrie - 11 noiembrie 2022:

- probe psihologice:test de aptitudini, de personalitate si situational;

- probele fizice: traseu utilitar-aplicativ cu baremul maxim 1 min. si 45 sec.; alergare pe distanta de 2000 m cu baremul maxim de 9 min. si 45 sec.;

 

 Candidatii declarati "Admis" la selectia aptitudinala generala vor efectua examinarea medicala la Spitalul Militar de Urgenta "Doctor Constantin Papilian" in perioada 03 octombrie - 15 noiembrie 2022.

 

Ultima etapa a procesului de recrutare consta in completarea-finalizarea dosarului de candidat si semnarea cererii de inscriere, pana la data de 25 noiembrie 2022.

 

 Repartizarea pe unitati militare, arme/servicii si specialitati militare va avea loc in perioada 07-08 decembrie 2022.

 

Toti candidatii admisi vor fi introdusi intr-o baza de date unica, inclusiv punctajele individuale, calculate in momentul intocmirii dosarului de candidat, si vor participa la repartizarea computerizata pe functiile scoase la concurs.

Atentie! Concursul este pe post, nu pe total locuri. Fiecare candidat va intra in competitie, pentru locul ales, cu ceilalti candidati care au ales acelasi post. Va ocupa locul acel candidat care va avea cel mai mare punctaj.

 

 Prezentarea candidatilor fara stagiu militar, in centrele de instructie se va face in data de 9 ianuarie 2023 , iar a celor cu stagiu militar, in data de 6 februarie 2023.

 

Pentru mai multe informatii,consiliere de specialitate si INSCRIERE adresati-va biroului informare-recrutare din cadrul Centrului Militar Judetean Bistrita-Nasaud situat in municipiul Bistrita, B-dul Republicii nr.3-5, tel. fix: 0263212453, 0263211271, mobil: 0744699021, de luni pana vineri, intre orele 08:30 - 16:30 (marti 10:30-18:30).

 

 

 

 

 

0 comentarii3675 vizualizări21 septembrie 2022




rss 2.0
rss 2.0