Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Inst. Militarizate Luni 04 Iulie 2022 - 14587
Sanctiuni contraventionale in valoare de 9.600 lei constatate de jandarmii bistriteni.

Efectivele de ordine publica din cadrul Jandarmeriei bistritene au actionat zilnic pentru prevenirea si combaterea faptelor antisociale de natura penala sau contraventionala si au asigurat masurile de ordine si siguranta publica la manifestarile religioase organizate in spatiul public.

           Pe timpul misiunilor executate au fost aplicate 30 de sanctiuni contraventionale in valoare de 9.600 lei si 13 avertismente scrise.

           Sanctiunile au fost aplicate pentru consum de bauturi alcoolice in spatiul public neamenajat, provocarea unor scandaluri, tulburarea ordinii si linistii publice, proferarea de injurii, pescuit fara permis, fumat in spatiul public neamenajat, prostitutie, cersetorie respectiv depistarea in spatiul public a unui caine periculos fara botnita care punea in pericol integritatea fizica a trecatorilor, conform reglementarilor legale in vigoare.

           Jandarmii montani Rodna, Piatra-Fantanele si Colibita s-au aflat in mijlocul turistilor pe traseele cele mai frecventate de catre acestia pentru a le oferi sprijin la nevoie.

 

.

 

Masuri de ordine publica la Bacalaureat

              Incepand de astazi elevii de clasa a XII a au inceput examenele de Bacalureat. Jandarmii asigura masurile de ordine publica pe timpul desfasurarii examenului de bacalaureat la 3 Centre de examinare: in municipiul Bistrita, Beclean si Sangeorz-Bai. De asemenea, la finalul examenelor, jandarmii vor asigura monitorizarea transportului lucrarilor la centrele de corectare si vor asigura masurile de ordine publica la doua Centre de evaluare/contestatii, pana la data de 1 iulie 2022.

             Misiunea jandarmilor este aceea de a preveni faptele care ar putea tulbura ordinea, linistea publica pentru desfasurarea in conditii de normalitate a examenului de bacalaureat. Astfel, jandarmii vor pastra permanent legatura cu reprezentantii institutiilor de invatamant in vederea solutionarii imediate a oricaror incidente care ar putea pune in pericol siguranta elevilor, apartinatorilor sau a cadrelor didactice.

0 comentarii1260 vizualizări20 iunie 2022
rss 2.0
rss 2.0