Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Inst. Militarizate Luni 04 Iulie 2022 - 14587
Pescuitul ilegal pe Lacul Colibita in atentia jandarmilor montani!

La Colibita, practicarea pescuitului este una dintre modalitatile de recreere ale turistilor, alaturi de plimbarile cu barca pe lac sau excursiile in zona. Jandarmii montani executa permanent si verificari privind legalitatea acestei activitati, organizand periodic actiuni specifice pe linia prevenirii si combaterii pescuitului ilegal. Aceste actiuni sunt executate atat in mod independent precum si cu reprezentanti ai Agentiei Nationale pentru Pescuit si Acvacultura Bistrita-Nasaud (A.N.P.A.).

           In urma unei actiuni specifice executate in zona lacului Colibita, sambata 18 iunie 2022, jandarmii montani au verificat alaturi de reprezentantii A.N.P.A. Bistrita-Nasaud, un numar de 20 de pescari si au fost depistati 5 barbati care pescuiau fara a detine permis in acest sens. Cei in cauza au fost sanctionati avertisment scris, conform prevederilor O.U.G. 23 din 2008, privind pescuitul si acvacultura.

          Actiunile jandarmilor pe aceasta linie vor continua si in perioada urmatoare pentru verificarea respectarii masurilor legale impuse de lege.

0 comentarii1442 vizualizări20 iunie 2022
rss 2.0
rss 2.0