Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Inst. Militarizate Joi 18 Aprilie 2024 - 14587
Jandarmii bistriteni, ajutoarele lui Mos Craciun pentru copiii de la Manastirea Piatra-Fantanele.

Jandarmii bistriteni, ajutoarele lui Mos Craciun pentru copiii aflati in grija maicutelor de la Manastirea Piatra-Fantanele. "Va multumim! Dumnezeu v-a trimis la noi!" - a exclamat Maica Damiana atunci cand a fost sunata de catre jandarmi.

 In cadrul manastirii din Piatra-Fantanele sunt gazduiti si ingrijiti in cadrul unui internat social peste 30 de copii, atat pe parcursul anului scolar, precum si pe perioada vacantei. Copiii au varste cuprinse intre 3 si 17 ani si au ramas fara parinti sau provin din familii fara posibilitati materiale. Maicutele au grija de acestia, ii hranesc, imbraca si le ofera dragostea si grija neconditionata zi de zi.

Printre acestia se numara si cei sase frati ramasi fara mama de curand, care pot simti sarbatoarea Craciunului si caldura unei familii alaturi de cele 24 de maicute de la manastire. Acestea se dedica ingrijirii copiilor dar pentru a le asigura permanent haine curate aveau nevoie de o masina de spalat.

Ca urmare, jandarmii s-au mobilizat si s-au transformat pentru o zi in ajutoarele Mosului. Datorita generozitatii de care au dat dovada acestia, au putut fi achizitionate si donate mai multe electrocasnice (o masina de spalat, un uscator de rufe, un aspirator, detergent si alte electrocasnice mici) atat de necesare intr-o gospodarie unde convietuiesc peste 50 de suflete. Zambetul copiilor, la vederea cadourilor, nu poate fi redat in cuvinte, dar il vom pastra in suflet pana la urmatoarea revedere.

           Craciunul este o sarbatoare a bucuriei si a daruirii iar pentru jandarmii din judetul Bistrita-Nasaud a devenit deja o traditie organizarea de actiuni umanitare pentru sprijinul celor aflati in impas sau mai putin favorizati de soarta.

0 comentarii3038 vizualizări23 decembrie 2021




rss 2.0
rss 2.0