Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Social Joi 18 Iulie 2024 - 14587
Centrului de zi pentru persoane varstnice "Sfantul si Dreptul Simeon".

"Inaintea celui carunt sa te scoli, sa cinstesti fata batranului si sa te temi de Domnul Dumnezeul Tau. Cinstirea batranilor este o mare virtute. Ei ne pot transmite noua intelepciunea care ne ajuta sa rezolvam foarte multe probleme."- IPS Andrei 

Anul 2023 a fost declarat de Patriarhia Romana "Anul omagial al pastoratiei persoanelor varstnice". 

Grija si iubirea fata de persoanele varstnice, se vede si in redeschiderea Centrului de zi pentru persoane varstnice "Sfantul si Dreptul Simeon", din cadrul Asociatiei Filantropia Ortodoxa Bistrita-Nasaud, o dovada a binelui pe care parintele Marius Pintican, o are pentru bunicii nostri si pentru imbunatatirea calitatii vietii a acestora.

Multumim, IPS Andrei pentru cuvintele pline de mangaiere si bunatate pe care le-ati transmis si pentru grija ce o purtati credinciosilor prin rugaciunile d-voastra.

Felicitari, preotului Marius Pintican, pentru ca preluati din grijile batranetii si le transformati in oportunitati si activitati, prin care batranii nostri pot sa simta caldura si iubirea unei familii.

 

Emil Radu Moldovan.

 

0 comentarii10500 vizualizări04 februarie 2023
rss 2.0
rss 2.0