Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Social Vineri 19 Iulie 2024 - 14587
"Ziua Internationala a Persoanelor Varstnice"

Ziua de 1 octombrie, desemnata din anul 1990 ca Zi Internationala a Persoanelor Varstnice, este o zi speciala pentru noi toti, tineri si varstnici deopotriva.

 Ii onoram, astazi, pe parin­tii, bunicii si str?bunicii nostri, cei care ne-au dat viata, ne-au inse­ni­nat copilaria, ne-au lumi­nat drumul spre ceea ce suntem astazi si care inca isi fac griji pentru noi, oricat am fi de puternici.   

     Ziua de astazi nu este doar o sarbatoare a familiei, ci si a comunitatii.

Respectul fata de cei im­povarati de ani sta scris in traditia poporului roman.  Este datoria noastra morala sa o transmitem mai de­parte.

Ziua Internationala a Per­soanelor Varstnice ne ofera prilejul de a ne exprima sincere sentimente de recunostinta si respect fata de cei care poarta pe chip intelepciune si lumina, iar in suflet putere si credinta.

Prin serviciile oferite persoanelor varstnice, Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Bistrita-Nasaud, urmareste sa promoveze  respectarea principiilor fundamentale ale drepturilor omului, respectarea demnitatii persoanelor varstnice, prevenirea izolarii acestora, lupta impotriva abuzului si neglijarii.

Cu tot respectul cuvenit si pentru tot ceea ce reprezentati pentru noi, va transmitem urari de sanatate, liniste sufleteasca si viata lunga alaturi de cei dragi!

 

 

                              Conducerea DGASPC BN

0 comentarii12530 vizualizări30 septembrie 2020
rss 2.0
rss 2.0