Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Social Vineri 06 August 2021 - 14587
Eveniment dedicat persoanelor gazduite la Caminul pentru Persoane Varstnice Nuseni.

Cu ocazia Zilei Internationale a Persoanelor Varstnice, Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului (DGASPC) Bistrita-Nasaud a organizat in 3 octombrie un eveniment dedicat persoanelor gazduite la Caminul pentru Persoane Varstnice Nuseni.

Slujba religioasa, care a fost oficiata de pr. Protopop Doru Zimveliu Vicentiu, pr. Ioan Aurel Rus si pr. Antal Dacian, a fost urmata de un spectacol folcloric sustinut de Ansamblul Profesionist "Dor Romanesc" al Centrului Judetean pentru Cultura Bistrita-Nasaud cu solistii sai.

La eveniment au luat parte vicepresedintele Consiliului Judetean Bistrita-Nasaud - Ioan Tintean, Subprefectul judetului Bistrita Nasaud - Ciui Terente, directorul general al DGASPC BN - Delia Claudia Fontul, directorul general adjunct al DGASPC BN - Crina Andreica, seful Centrului pentru Persoane cu Handicap si Persoane Varstnice Nuseni - Mihai Marius Pop, precum si sefii centrelor rezidentiale din subordinea DGASPC BN.

0 comentarii23702 vizualizări04 octombrie 2016
[ Închide secţiunea de comentarii ]

Nu există comentarii

Adaugă un comentariu

rss 2.0
rss 2.0