Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Social Joi 18 Iulie 2024 - 14587
GANDURI MARETE LA MEMBRI CARP BISTRITA ...

Casa de Ajutor Reciproc a Pensionarilor Bistrita la inceput de an si-a evaluat potentialul si a trecut la fapte. Presedintele Consiliului director  Haidau Iorgu, pe baza rezultatelor anului trecut, a intocmit un plan de bataie  in asa fel ca cei peste zece mii de membri CARP, in 2016 sa fie la fel de multumiti  ca si in anul precedent.

             In zilele de 14-15 aprilie, presedintele impreuna cu factorii de decizie va participa la sedinta Consiliului National al Federatiei Nationale "OMENIA", aceasta fiind prima activitate importanta a anului pentru bistritenii care in 10 mai urmeaza sa fie prezenti  la Adunarea generala a CARP .

              "Pensionarii membri CARP din cele 16 subcentre subordonate CARP Bistrita, in anul in curs, vor putea beneficia de schimburi de experienta, vizite oficiale in judetele limitrofe, precum si de excursii de agrement", precizeaza  presedintele Haidau Iorgu.

                La acest capitol al excursiilor, de notat circuitul turistic pe care pensionarii participanti il vor urma, un traseu care incepe din nordul Bucovinei, incheindu-se la Portile de Fier, dupa ce s-a trecut Transalpina si Transfagarasanul, doua repere turistice  de clasa internationala ale Romaniei.

                  Asadar, membri acestei case de ajutor reciproc si in acest an beneficiaza de servicii multiple, de la cele organizatorico-administrative si pana la cele de ordin finaciar, umanitar si socio-cultural. 

Consiliul Director al CARP Bistrita se preocupa in mod constant de imbunatatirea activitatilor prestate in folosul membrilor, asa se explica de fapt  si numarul mare al solicitarilor de inscriere in CARP.

         Potrivit presedintelui Haidau Iorgu, cele mai bune rezultate in activitate le-au obtinut subcentrele din Beclean,Bistrita Bargaului, Josenii Bargaului, Teaca, Dumitrita si Lechinta.

 

       S.Dumitras.

0 comentarii14938 vizualizări12 aprilie 2016
rss 2.0
rss 2.0