Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Social Luni 04 Iulie 2022 - 14587
CENTRUL REZIDENTIAL PENTRU PERSOANE VARSTNICE "SFINTII IOACHIM SI ANA".

Asociatia "Filantropia Ortodoxa" Filiala Bistrita-Nasaud cu binecuvantarea si purtarea de grija a Inaltpreafsintitului Arhiepiscop si Mitropolit ANDREI, incepand cu data de 1 octombrie, a deschis portile Centrului Rezidential pentru Persoane Varstnice "Sfintii Ioachim si Ana" din localiatea Cusma, comuna Livezile, judetul Bistrita-Nasaud. Astfel, au fost primiti primii beneficiari care au fost foarte de incantati de seviciile oferite in acest centru. Inaugurarea oficiala va avea loc in data de 16 octombrie 2014, cu participarea Inaltpreasfintitului Mitropolit ANDREI.

Centrul este dotat la standarde europene, oferind servicii de inalta calitate persoanelor varstnice. Constructia a fost realizata in baza unui proiect european si dotata conform standardelor in vigoare, de catre Asociatia "Filantropia Ortodoxa" Filiala Bistrita-Nasaud.

Cladirea este alcatuita din 20 de camere cu cate doua paturi fiecare, 2 pers/camera, baie proprie, lift, bucatarie, sala de mese, sala de club, cabinet de asistenta medicala, capela si spatiu exterior de recreere.

          Persoanele interesate pentru ocuparea unui loc in centru pot sa se adreseze pentru informatii la numerele:

0745522013 - Pr. Ioan Marius Pintican

                                      0751755073 - Dedean Mihai

0 comentarii3948 vizualizări13 octombrie 2014
rss 2.0
rss 2.0