Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Social Vineri 29 Martie 2024 - 14587
Protectia copilului - masuri de protectie speciala a copilului si adoptia.

Colegiul Asistentilor Sociali din Romania- Sucursala Teritoriala Bistrita Nasaud  in colaborare cu Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Bistrita Nasaud  si Agentia Judeteana pentru Plati si Inspectie Sociala BN, organizeaza in data de, 3 iunie 2014 la Bistrita, Conferinta judeteana  "Protectia copilului - masuri de protectie speciala a copilului si adoptia" - Cu ocazia Zilei nationale a adoptiei si Zilei Copilului.

                                 Evenimentul reuneste asistentii sociali din judet care lucreaza cu copiii care beneficiaza de masuri speciale de protectie a copilului sau asistenti sociali care isi doresc dezvoltarea cunostintelor in acest domeniu, precum si alti specialisti care doresc sa cunoasca metodele de interventie pentru imbunatatirea calitatii vietii acestora.

                                 Va fi un eveniment cu caracter profesional prin care dorim sa facem cunoscute modalitatile prin care intervenim in asigurarea protectiei copiilor care necesita luarea unei masuri de protectie speciala din judetul BN.

Evenimentul va avea loc in Bistrita, Sala de sedinte, etaj 1, Agentia Judeteana pentru Plati si Inspectie Sociala, str. Liviu Rebreanu nr. 59, in intervalul orar 14.00- 16.30 si va fi creditat de catre CNASR cu 2 credite profesionale.

 Asistentii sociali inscrisi in colegiu vor primi 2 credite profesionale iar cei care vor prezenta lucrari vor mai primi alte 0,5 credite.

 

Comitetul Sucursalei Teritoriale:

Presedinte - Daniela Bulcu

Vicepresedinte - Radu Scripa

Membri:

Marin Mic

Mirela Maria Sangeorzan

Flaviu Bercea

0 comentarii980 vizualizări02 iunie 2014




[ Închide secţiunea de comentarii ]

Nu există comentarii

Adaugă un comentariu





rss 2.0
rss 2.0