Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Social Sambata 12 Iunie 2021 - 14587
Zilele Asistentei Sociale (ZAS 2014)

"Criza Economica si Sociala - Solutiile Asistentei Sociale". In luna martie a fiecarui an Colegiul National al Asistentilor Sociali din Romania sarbatoreste "Zilele Asistentei Sociale", luna Asistentei Sociale oferind oportunitatea asistentiilor sociali de a celebra profesia lor si de a reafirma munca pe care o desfasoara  zi de zi in comunitate.

            Tema stabilita la nivel mondial pentru anul acesta, de catre Federatia Internationala a Asistentilor Sociali si preluata si de catre Colegiul National al Asistentilor Sociali este  "Criza Economica si Sociala - Solutiile Asistentei Sociale".

 

Ca asistenti sociali, PROMOVAM EGALITATEA SI ECHITATEA, SPRIJINIM UN STIL DE VIATA SUSTENENABIL, SUSTINEM IMPLICAREA INDIVIDULUI SI A COMUNITATII SI RESPECTAM DIVERSITATEA.

In judetul Bistrita Nasaud in cadrul ZAS s-au organizat urmatoarele activitati:

Teatrul de Vara (Pietonalul Liviu Rebreanu), Bistrita, joi 27 martie 2014, ora 9.00

-        Atelierul de lucru - aprofundarea actelor normative in domeniul asistentei sociale,

-        Workshop-ul cu tema "Rolul parteneriatelor public-private in oferirea de solutii economice si sociale",

-        Workshop-ul cu tema "Rolul economiei sociale in dezvoltarea economico-sociala a comunitatilor".

 

Simpozion "CARIERA IN ASISTENTA SOCIALA - POVESTI DE SUCCES" - Colegiul Tehnic Infoel, Bistrita, joi 27 martie 2014, ora 13.00.
Au fost invitati toti asistentii sociali din judet dar si  alti profesionisti care au dorit sa cunoasca domeniul asistentei sociale.


Colegiul National al Asistentilor Sociali din Romania este  autoritatea profesionala in domeniu care reprezinta, apara si promoveaza drepturile si interesele membrilor la nivel local, national si international, apara onoarea, libertatea si independenta profesionala a asistentului social in exercitarea profesiei, asigura respectarea de catre asistentii sociali a obligatiilor care le revin fata de beneficiari, institutii si societate, in concordanta cu normele deontologice ale profesiei.  www.cnasr.ro

0 comentarii22589 vizualizări28 martie 2014
rss 2.0
rss 2.0