Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Administratie Joi 22 Februarie 2024 - 14587
Alaturi de ministrul Educatiei, Ligia Deca, la cele doua colegii nationale din municipiu!

Alaturi de ministrul Educatiei, Ligia Deca, la cele doua colegii nationale din municipiu! "Liviu Rebreanu" si "Andrei Muresanu" sunt licee emblematice pentru Bistrita, Transilvania si chiar Romania, mereu in topul rezultatelor la evaluare, bacalaureat si olimpiade scolare.

Reabilitarea CNLR este pe ultima suta de metri, iar la CNAM in incinta vom construi o scoala verde, pasiva in ce priveste consumurile de energie.

A urmat, la Palatul Culturii, o reuniune cu directorii unitatilor scolare, unde doamna ministru a semnat 23 de contracte de finantare prin PNRR pentru proiecte smart lab ce vor fi implementate in licee din intreg judetul.

Educatia este in prim-planul preocuparilor administratiei municipiului, fiind in fiecare an bugetata prioritar, iar orice oportunitate de dezvoltare logistica, digitalizare si progres in actul didactic va fi prompt valorificata!

#SePoate

 

 

Ioan Turc. 

0 comentarii1162 vizualizări08 februarie 2024




rss 2.0
rss 2.0