Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Administratie Joi 22 Februarie 2024 - 14587
Reprezentantii Avocatului Poporului si ai Copilului - vor acorda audiente cetatenilor din B-N.

Miercuri, 07.02.2024, intre orele 12.00 - 14.00, reprezentantii Institutiei Avocatului Poporului si ai Avocatului Copilului - Biroul Teritorial Cluj vor acorda audiente cetatenilor judetului Bistrita-Nasaud.

Audientele  vor  avea loc la sediul Institutiei Prefectului - Judetul Bistrita-Nasaud, din Str. Garii  nr. 2-4, etaj II (fostul sediu AJOFM),  din municipiul Bistrita.

 In acest scop, persoanele interesate sunt invitate sa se inscrie in audienta, personal la Compartimentul Relatii Publice si Arhiva din cadrul institutiei sau la numarul de telefon: 0263/216150.

"Mentionam faptul ca potrivit dispozitiilor Legii nr. 35/1997 cu modificarile si completarile ulterioare, Avocatul Poporului examineaza cererile care au ca obiect sesizarea incalcarii drepturilor si libertatilor cetatenesti prin acte sau fapte administrative, de catre autoritati ale administratiei publice si regii autonome. In conformitate cu dispozitiile art.13 din acelasi act normativ, Avocatul Copilului actioneaza in scopul promovarii si protejarii drepturilor copiilor in varsta de pana la 18 ani, sustine si incurajeaza respectarea si promovarea drepturilor copiilor.

De asemenea, potrivit art.17, alin.5, al legii mentionate, nu fac obiectul activitatii intuitiei Avocatul Poporului si vor fi respinse fara motivare cererile privind actele emise de Camera Deputatilor, de Senat sau de Parlament, actele si faptele deputatilor si senatorilor, ale Presedintelui Romaniei si ale Guvernului, precum si ale Curtii Constitutionale, ale Presedintelui Consiliului Legislativ si ale autoritatii judecatoresti. De asemenea, Avocatul Poporului nu are competenta de a media conflicte intre persoane fizice, sau intre persoane fizice si persoane juridice de drept privat", transmite Avocatul Poporului, Biroul Teritorial Cluj-Napoca.

 

Institutia Prefectului - Judetul Bistrita-Nasaud.

0 comentarii1211 vizualizări05 februarie 2024
rss 2.0
rss 2.0