Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Administratie Vineri 29 Martie 2024 - 14587
Declararea locurile de munca vacante la AJOFM B-N utilizand platforma S.E.M.M. .

Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca Bistrita - Nasaud reaminteste tuturor angajatorilor din judet, atat din sectorul public cat si din sectorul privat, ca au obligatia legala sa comunice toate locurile de munca vacante disponibile. Comunicarea unui loc de munca vacant se face in termen de 5 zile lucratoare de la vacantarea acestuia, iar comunicarea  ocuparii unui loc de munca se face in termen de o zi de la data ocuparii acestuia.    

Pentru a veni in sprijinul angajatorilor prin simplificare administrativa, Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca a pus la dispozitia acestora Platforma Servicii Online Angajatori (S.O.A.), in vederea accesarii:
S.E.M.M. (Sistemul Electronic de Mediere a Muncii), pentru declararea locurilor de munca vacante in conformitate cu Legea nr. 76/2002 actualizata, respectiv pentru comunicarea ocuparii locurilor de munca declarate vacante.

Incepand cu luna martie 2023, toti angajatorii sunt rugati sa se inregistreze in platforma  S.E.M.M. pentru a-si declara locurile de munca vacante!

Comunicarea ofertelor de locuri de munca vacante sau ocuparea acestora se face on-line, accesand site-ul Agentiei Nationale pentru Ocupare a Fortelor de Munca la adresa: www.anofm.ro, in sectiunea Servicii online/Angajatori, sau accesand linkul: https://www.anofm.ro/serviciionline/serviciionlineangajatori.html

Pentru buna functionare a aplicatiei se recomanda utilizarea browser-ului Mozilla Firefox!

Informatii suplimentare privind modul de inregistrare - autentificare pot fi obtinute de la sediul A.J.O.F.M. Bistrita - Nasaud, din Bistrita, strada Garii, nr. 2 - 4, etaj ll, sau la nr. de telefon 0263 - 236296.

 

 

Otilia Rapan

Director Executiv

0 comentarii2940 vizualizări16 martie 2023




rss 2.0
rss 2.0