Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Administratie Joi 18 Aprilie 2024 - 14587
"Goya - 275 de ani de la nastere. Haideti sa il cunoasteti altfel pe Goya!"

Complexul Muzeal Bistrita-Nasaud si colectionarul avocat George Serban va invita vineri, 23 iulie 2021, incepand cu ora 19:00 la vernisajul expozitiei "Goya - 275 de ani de la nastere. Haideti sa il cunoasteti altfel pe Goya!".

Expozitia, curatoriata de dr. Alexandru Constantin Chituta si dr. Alina Ilia, va infatisa publicului vizitator o parte insemnata a operei artistului spaniol Francisco Goya, cuprinzand peste 50 de gravuri din seriile "Capriciile", "Tauromahia" si "Dezastrele razboiului", impreuna cu trei gravuri ale artistului olandez Rembrandt.

In cadrul evenimentulului va invitam sa il cunoasteti altfel pe Goya, cu lucrari interpretate de tineri si adolescenti amatori coordonati de artistul plastic Georgiana Cotutiu in cadrul atelierului de pictura Shevalet si sa urmariti alaturi de noi un moment artistic realizat de dansatorii scolii de dans Floris Bistrita, condusa de Florica Budusan impreuna cu Horatiu Berengea.

 

Va asteptam alaturi de noi!

 

Manager, dr. Alexandru Gavrilas

0 comentarii2380 vizualizări21 iulie 2021




[ Închide secţiunea de comentarii ]

Nu există comentarii

Adaugă un comentariu





rss 2.0
rss 2.0