Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Administratie Vineri 06 August 2021 - 14587
Dezbatere publica a "Regulamentului privind activitatea de ridicare, transport, depozitare si eliberare a autovehiculelor stationate neregulamentar.

Primaria municipiului Bistrita anunta organizarea dezbaterii publice a "Regulamentului privind activitatea de ridicare, transport, depozitare si eliberare a autovehiculelor stationate neregulamentar de pe domeniul public al municipiului Bistrita".

Dezbaterea publica va avea loc in data de 21.07.2021, incepand cu ora 16, in sala mare de sedinte a Primariei municipiului Bistrita din Piata Centrala nr. 6.

Regulamentul supus dezbaterii publice poate fi consultat la Centrul de Relatii Publice al Primariei municipiului Bistrita din str. Gheorghe Sincai nr. 2 precum si pe site-ul institutiei www.primariabistrita.ro la sectiunea "Monitor Ofical Local /  Proiecte de HCL si Dispozitii ale Primarului cu caracter normativ". 

 

                      Primarul municipiului Bistrita,

                                Ioan Turc.

 

 

 

 

 

0 comentarii1085 vizualizări19 iulie 2021
rss 2.0
rss 2.0