Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Patronate Vineri 29 Martie 2024 - 14587
Serviciul de distributie a gazelor naturale va fi sistat marti pe mai multe strazi din Beclean.

Delgaz Grid informeaza ca pentru executia lucrarilor specifice de cuplare a unei conducte noi la sistemul de distributie este nevoita sa sisteze temporar alimentarea cu gaze naturale marti, 28 iulie, a.c., intre orele 09.00-21.00, pe urmatoarele strazi din localitatea Beclean: Garii, Sieului, Zorilor, Grigore Silasi, Constantin Dobrogeanu-Gherea, Grivitei si 1 Decembrie.

 Compania solicita consumatorilor sa inchida toate focurile, iar dupa reluarea distributiei gazelor naturale sa supravegheze modul de ardere a acestora timp de 30 minute.

 In cazul in care simt miros specific de gaz, consumatorii sunt rugati sa anunte imediat dispeceratul de urgenta al Delgaz Grid la unul dintre numerele de telefon: 0800.800.928 (numar gratuit, apelabil din principalele retele de telefonie fixa si mobila) sau 0265.200.928 (numar taxabil cu tarif local din reteaua Telekom si cu tariful operatorului din toate celelalte retele de telefonie).

 Compania regreta disconfortul creat si multumeste clientilor pentru intelegerea si sprijinul acordat pentru desfasurarea acestor lucrari.

 

 

 

Despre Delgaz Grid

Delgaz Grid, compania de distributie din cadrul Grupului german E.ON, opereaza o retea de gaze naturale de peste 23.000 km in 20 de judete din partea de Nord si de Vest a Romaniei (Cluj, Bistrita Nasaud, Maramures, Satu Mare, Salaj, Timis, Arad, Bihor, Caras-Severin, Hunedoara, Mures, Sibiu, Alba, Harghita, Iasi, Botosani, Vaslui, Suceava, Neamt si Bacau) si o retea de electricitate de aproape 81.900 km in sase judete din Moldova: Bacau, Botosani, Iasi, Neamt, Suceava si Vaslui. De la intrarea pe piata locala, in anul 2005, E.ON a investit circa 1,7 miliarde de euro in principal pentru modernizarea retelelor de gaze si electricitate si a virat catre stat impozite si taxe de 2,3 miliarde de euro.

 

0 comentarii2947 vizualizări27 iulie 2020




rss 2.0
rss 2.0