Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Patronate Marti 04 August 2020 - 2552 vizitatori azi
"Parasite", castigatorul Premiului Oscar pentru cel mai bun film, ruleaza la Happy Cinema.

"Parasite" poate fi vizionat pe 15 si 16 februarie 2020 la Happy Cinema Bistrita de la ora 16:00. "Este un film si amuzant, si inspaimantator, si trist, iar daca ii face pe spectatori sa iasa la un pahar si sa vorbeasca despre ce le-a trecut prin cap in timp ce urmareau filmul, nu-mi doresc nimic mai mult." - Bong Joon-Ho.

Impregnat cu umor si violenta, Parazit combina intr-o maniera surprinzatoare elemente ce apartin mai multor genuri cinematografice in ceea ce autorul numeste "o tragicomedie de familie", care vorbeste despre inechitatile sociale si efectele capitalismului prin intermediul a doua familii care provin din clase sociale diferite.

Familia lui Ki-taek, alcatuita din patru membri, este una unita, dar toti sunt someri, cu perspective sumbre in viitorul apropiat.

Fiul, Ki-woo, este recomandat de catre un prieten, student la o universitate prestigioasa, pentru meditatii foarte bine platite, ceea ce naste speranta unui venit constant. Purtand pe umeri toate sperantele familiei, Ki-woo se indreapta catre casa familiei Park pentru un interviu. Sosit la locuinta domnului Park, proprietarul unei companii globale de IT, Ki-woo o intalneste pe frumoasa Yeon-kyo, tanara stapana a casei. Insa, dupa aceasta prima intalnire intre cele doua familii, un sir intreg de situatii neprevazute urmeaza sa se puna in miscare, din care nimeni nu iese nepatat.

Premii obtinute la cea de-a 92-a editie a premiilor Oscar:Cel mai bun film: "Parasite", de Bong Joon-ho

Cel mai bun regizor: Bong Joon-ho, pentru "Parasite"Cel mai bun film strain: "Parasite", de Bong Joon Ho

Cel mai bun scenariu original: Bong Joon Ho, Han Jin Won - "Parasite".


Bilete: https://www.happycinema.ro/

0 comentarii1617 vizualizări13 februarie 2020
rss 2.0
rss 2.0