Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Patronate Marti 04 August 2020 - 3632 vizitatori azi
E.ON - lider mondial pentru angajamentul de a diminua efectele schimbarilor climatice.

In calitate de furnizor de energie, E.ON a fost desemnat ca fiind lider pentru angajamentul sau in ceea ce priveste diminuarea efectelor schimbarilor climatice si astfel a intrat in Consiliul de Angajare al Furnizorilor, fiind premiat de catre CDP, o organizatie non-profit cu impact asupra mediului.

E.ON a fost recunoscut la nivel mondial pentru actiunile si strategiile sale de reducere a emisiilor si gestionarea riscurilor climatice in lantul sau de furnizare. Peste 4.800 de companii au fost evaluate de CDP si au primit un Rating de Angajament al Furnizorului pe baza raspunsurilor la intrebarile din chestionarul privind schimbarile climatice CDP 2019 si climatul general al CDP. Acestea au vizat aspecte cum ar fi guvernanta, tinte, emisiile de tip 3 (toate emisiile indirecte, altele decat cele rezultate din generarea energiei achizitionate) si implicarea in lantul valoric. E.ON este printre primele 3% dintre organizatiile evaluate de CDP in acest an.

Johannes Teyssen, Directorul General al E.ON SE si Directorul de Sustenabilitate al grupului a declarat: "Fiind prima companie energetica din Germania dedicata in intregime noii lumi energetice, suntem constienti de rolul nostru important in protectia mediului si actionam ca atare. Acest lucru implica necesitatea de a stabili in special responsabilitatea noastra ca furnizor de energie pentru cei 50 de milioane de clienti. Inca din 2017 ne-am stabilit obiective ambitioase pentru protectia mediului. Vom reduce emisiile de CO2 ale propriilor noastre operatiuni cu 30%, iar cele legate de energia si gazele pe care le furnizam clientilor nostri cu 50%, comparativ cu 2016. Mai mult, oferim clientilor nostri cele mai avansate solutii pentru a reduce amprenta lor de carbon. Acesta este modul nostru de a pune in practica parteneriate responsabile in domeniul protectiei mediului.

"Dexter Galvin, Director Corporatii si Aprovizionare la CDP, a declarat: "Felicitari tuturor companiilor din cadrul Consiliului de Angajare al Furnizorilor pentru acest an. Ele conduc in topul angajarii furnizorilor pentru gestionarea riscului climatic si reducerea emisiilor. Avand in vedere ca emisiile lantului de aprovizionare sunt in medie de 5,5 ori mai mari decat emisiile operationale ale unei companii, acest lucru este crucial. Daca vom atinge obiectivele Acordului de la Paris si decarbonizarea economiei, atunci va fi vital ca si celelalte companii sa invete de la acesti lideri si sa transmita angajamentul la randul lor furnizorilor lor.

"CDP este o organizatie mondiala non-profit care determina companiile si guvernele sa-si reduca emisiile de gaze cu efect de sera, sa protejeze resursele de apa si sa protejeze padurile. Recunoscut de catre investitori ca fiind lider in ceea ce priveste cercetarile in domeniul mediului si lucrand cu investitori institutionali cu active de 96 trilioane de dolari, CDP influenteaza investitorii si furnizorii de energie pentru a incuraja companiile sa comunice si sa gestioneze impactul lor asupra mediului. In 2019, mai mult de 8.400 de companii, cu peste 50% din capitalizarea pietei mondiale, au comunicat date referitoare la mediu prin CDP.

Acestea se adauga celor peste 920 de orase, state si regiuni implicate, ceea ce face din platforma CDP una dintre cele mai bogate surse de informatii la nivel mondial cu privire la modul in care companiile si guvernele urmaresc schimbarile de mediu.

0 comentarii1582 vizualizări13 februarie 2020
rss 2.0
rss 2.0