Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Patronate Joi 18 Aprilie 2024 - 14587
E.ON suplimenteaza doza de energie la Electric Castle.

In laboratorul de energie, E.ON aduce nu doar solutii si produse energetice, ci si concursuri care ne amintesc de momentele fericite ale copilariei;Nu vom ramane blocati in amintiri fiindca laboratorul are spatii moderne unde poti face cele mai reusite selfie-uri sau iti poti incarca telefonul; Nu lipsesc dezbaterile, tema principala fiind modul in care revolutia tehnologica influenteaza dezvoltarea durabila si sustenabila a societatii.

Pasionatii de muzica de la Electric Castle isi vor putea suplimenta doza de energie fiindca E.ON vine la festivalul de la castel cu laboratorul de energie. 
Laboratorul inteligent E.ON are zone in care consumul de energie va fi distractiv, dar si zone in care se vor putea testa intr-un mod inedit diverse solutii pentru confortul termic al casei.

E.ON Cool -  aparate de aer conditionat de ultima generatie, la pachet cu servicii tehnice post-montare si E.ON Life -centrale in condensare, actionate prin intermediul unui termostat smart TADO, de la distanta, care permite reducerea consumului cu pana la 30% - sunt solutiile pentru zilele calduroase dar si pentru cele racoroase ale anului.

Si E.ON Photovoltaic, solutia dedicata clientilor business si municipalitati, de producere a energiei electrice din sursa solara, poate fi de asemenea testata in zona alocata solutiilor energetice.

E.ON Serv Express este un alt produs accesibil care asigura asistenta tehnica rapida, 24/7, in cazul defectiunilor la instalatia electrica sau cea de incalzire, iar E.ON Duo aduce gazul natural si electricitatea pe o singura factura. 
De asemenea, cei care doresc vor putea produce si consuma energie individual, in cerc restrans sau cu prietenii sau vor putea sa isi incarce telefoanele in zona de relaxare, fara a pierde momente din festival.

Deoarece copilaria ne genereaza amintiri dintre cele mai frumoase, ne-am gandit ca un X-O va aduce buna dispozitie. Mai propunem o tehnica inovativa de tatuaj temporar, dar si o zona la etaj cu recuzita unde se vor face selfie-uri pline de energie.

E.ON Sprints este provocarea pe care o lansam de a participa la concursul de viteza cu biciclete statice, iar premiul este o bicicleta electrica E.ON personalizata.
Nu lipseste spatiul creativ care va gazdui activitati, discutii, dezbateri si stand up comedy. Sesiunile de discutii vor fi pe o tema de mare actualitate privind  modul in care revolutia tehnologica influenteaza dezvoltarea durabila si sustenabila a diverselor sectoare economice.

Festivalul Electric Castle" electrified by E.ON" se va desfasura in perioada 17-21 iulie la Castelul Bánffy de la Bontida.

 

 
Despre E.ON RomaniaGrupul german E.ON este unul dintre liderii pietei de energie, avand in Romania o prezenta consolidata de-a lungul a circa 14 ani. Companiile-fanion ale grupului sunt Delgaz Grid si E.ON Energie Romania, acestea desfasurand activitati de distributie, respectiv de furnizare a energiei pentru circa 3,1 milioane de clienti. Delgaz Grid este prima companie integrata de distributie a gazelor naturale si electricitatii din Romania, avand in operare, in jumatatea de Nord a tarii, o retea de gaze naturale naturale de circa 22.650 km, care alimenteaza peste 1.000 de localitati, respectiv o retea de energie electrica in lungime de peste 81.500 km, care deserveste 2.500 de localitati. E.ON Energie Romania este compania de furnizare a gazelor naturale si a energiei electrice, precum si a solutiilor energetice pentru un portofoliu variat de clienti. De la intrarea pe piata din Romania, grupul E.ON a investit circa 1,6 miliarde de euro, in principal in modernizarea retelelor. Totodata, valoarea contributiilor virate la bugetul de stat si bugetele locale se ridica la 2 miliarde de euro.

0 comentarii2891 vizualizări15 iulie 2019




rss 2.0
rss 2.0