Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Patronate Sambata 30 Mai 2020 - 9436 vizitatori azi
430 de elevi din Bistrita vor invata despre alimentatia sanatoasa prin programul Selgros.

Pentru al saptelea an consecutiv, Selgros Cash&Carry Romania, impreuna cu Chef Cezar Munteanu, deruleaza programul "Sanatatea incepe din farfurie", prin care aduce educatia gastronomica in scoli si urmareste sa promoveze obiceiuri de mancat sanatoase in randul copiilor. Pe 16 aprilie, Chef Cezar si prietenii sai se vor afla la Colegiul National "Andrei Muresanu" din Bistrita, unde se vor intalni cu 430 de elevi ai scolii, alaturi de 26 de cadre didactice. In total, aproximativ 10.000 de elevi din clasa pregatitoare pana in clasa a IV-a din toata tara s-au inscris anul acesta in program. Copiii vor invata sa cunoasca alimentele si produsele naturale si sa aleaga constient o dieta mai sanatoasa. Egida programului este "Copiii sanatosi de astazi sunt adultii sanatosi de maine".

 Chef Cezar Munteanu va sustine, alaturi de echipa sa, activitati educative adaptate intelegerii copiilor, jocuri sportive usoare si degustari. Toate activitatile se vor desfasura in sala de sport a scolii deoarece, cum spune si chef Cezar , "o alimentatie sanatoasa nu este suficienta daca nu facem miscare in fiecare zi". Cezar Munteanu, unul dintre cei mai apreciati bucatari din Romania, Senior Lecturer in cadrul American Hotel Academy, Lector colaborator al Academiei Culinare "Exclusive" din Moscova si Chef-Rotisseur-Baillage de Roumanie va fi prezent in fiecare scoala din cele 22 in care proiectul se desfasoara anul acesta, pentru a interactiona direct cu copiii.

 La prima etapa a programului "Sanatatea incepe din farfurie", care a inceput pe 18 martie la Bucuresti, participa scoli din toate orasele ce gazduiesc magazine Selgros in tara si se va incheia pe 24 mai, la Constanta.

 A doua etapa a programului se desfasoara sub forma unui concurs intre scolile participante. In fiecare an este aleasa o clasa castigatoare dintre toate cele inscrise in program. Clasele care doresc sa participe la concurs vor organiza si desfasura o activitate care sa reflecte promovarea unui stil de viata sanatos.

 Premiul oferit consta intr-o tabara gratuita, organizata pe durata vacantei de vara. Timp de o saptamana, copiii vor fi cazati intr-o pensiune din apropierea Brasovului, unde vor gati alaturi de chef Cezar Munteanu, vor lua parte la diverse activitati sportive si culinare si se vor distra alaturi de echipa "Sanatatea Incepe Din Farfurie".

 

 

Despre Selgros Cash&Carry Romania

Selgros Cash&Carry Romania este unul dintre cei mai importanti operatori din comertul romanesc. Compania si-a inceput activitatea pe piata locala in 2001, iar in prezent detine 22 de magazine in Bucuresti, Brasov, Iasi, Targu Mures, Oradea, Cluj, Ploiesti, Timisoara, Craiova, Bacau, Galati, Braila, Arad, Suceava, Alba-Iulia, Bistrita si Constanta.  

Din 2011, compania este parte a Transgourmet Holding AG, a doua cea mai mare retea cash&carry si comert B2B din Europa, cu operatiuni in Elvetia, Franta, Germania, Austria, Polonia, Romania si Rusia. 

 

Contact:

Paul Virvea

Free Communication

paul.virvea@freecomm.ro

0 comentarii1974 vizualizări15 aprilie 2019
rss 2.0
rss 2.0