Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Patronate Duminica 19 Mai 2019 - 8960 vizitatori azi
E.ON #Daruieste Lumina cu ajutorul tau.

Prin campania #DaruiesteLumina, E.ON pune la dispozitie 100.000 kWhpentru patru institutii sociale din judeteleCaras-Severin, Cluj, Harghita si Sibiu; Fiecare rama #DaruiesteLumina adaugata pozei de profil pe pagina personala de Facebook echivaleaza cu 100 kWh de energie donatipentru cei mai putinnorocosi; E.ON a donat de-a lungul campaniei 700.000 kWh energie si gaze naturale catre 42 de institutii sociale si 800 de familii defavorizate din Romania;

De sarbatori, E.ON te ajuta sa faci fapte bune si pune la dispozitie 100.000kWh- gaz si electricitate, pentru a-i daruiin prag de iarna, unorinstitutii sociale din judeteleCaras-Severin, Cluj, Harghita si Sibiu - camine pentru copii, un liceu si un centru pentru persoane varstnice.

Tot ce trebuie sa faci pentru a le lumina sarbatorile oamenilor din aceste centre, esa adaugi o rama #DaruiesteLumina pozei de profil pe pagina personala de Facebook. Fiecare rama echivaleaza 100 kWh de energie gratuitapentru cei mai putinnorocosi. Cu ajutorul E.ON, poti darui lumina si la propriu, prin acest simplu gest, in perioada 6 - 24 decembrie.

Lista institutiilor participante poate fi gasita pe website-ulwww.daruiestelumina.ro, dar si pe pagina de Facebookdedicata campaniei. Acolo ii poticunoastepe cei care asteapta ajutorul tau, citindu-le povestile, si, apoi, poti decide cine sunt destinatarii kilowatt-ilor pe care E.ON ii va dona pentru fiecare utilizator care se implica in campanie. Asezamintele incluse in acest an in proiect sunt:

•          Casa Sf. Iosif - Odorheiu Secuiesc, jud. Harghita;

•          Liceul Special pentru Deficienti de Vedere - Cluj Napoca, jud. Cluj;

•          Caminul pentru Persoane Varstnice -Caransebes, jud. Caras-Severin;

•          Centrul de Plasament Agarbiciu, jud. Sibiu.

 

Oamenii din toate colturiletarii pot darui simbolic, in prag de iarna, lumina si caldura celor aflati in nevoie, fara ca acest gest sa presupuna vreun cost pentru utilizatorii de Facebook care aleg sa se implice. Toti cei 100.000 de kWh vor fi daruitide E.ON Energie Romania, acestia urmand sa fie scazuti din factura de consum de energie electrica sau de gaze naturale a beneficiarilor.

Despre "Daruieste Lumina"

Campania "Daruieste Lumina!", derulata de E.ON Romania exclusiv in mediul online, s-a calificat anul acesta in finala Digital Communication Awards, de la Berlin, alaturi de proiecte de amploare din intreaga Europa.

Prima editie a campaniei s-a desfasurat in luna aprilie 2015, cand au fost oferiti 100.000 kWh unui numar de 12 institutii - spitale, scoli, case de copii si case de batrani din 10 judete. Initiativa a fost continuata in luna decembrie a aceluiasi an, cand au fost daruiti peste 200.000 kWh catre 800 de familii cu nevoiase, nominalizate de prieteni sau rude, precum si in decembrie 2016, cand 200.000 kWh au fost oferiti catre alte 16 institutii. Anul trecut aproximativ 20.000 de romani au decis sa se implice si au daruit cele 200.000 kWh de electricitate sau gaze naturale pusi in campanie de E.ON unui numar de14 institutii.

Incepand cu anul 2005, E.ON Romania a sustinut cu peste 12,5 milioane de euro numeroase proiecte de responsabilitate sociala in comunitatile in care isidesfasoara activitatea, numarul total al beneficiarilor acestor initiative ridicandu-se la aproximativ 293.000.

0 comentarii1582 vizualizări06 decembrie 2018
rss 2.0
rss 2.0