Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Patronate Luni 06 Iulie 2020 - 14788 vizitatori azi
Peste 2000 de oameni au vizitat Muzeul Tricolorului.

Peste 2000 de oameni au vizitat Muzeului Tricolorului, deschis de catre ROM cu ocazia Centenarului. Muzeul, in care au fost expuse 100 de povesti despre patriotism, reinterpretate artistic, a fost vizitat in perioada 01-02 decembrie 2018, atat de romani, cat si de straini veniti in Romania pentru a asista la festivitatile de Centenar.

Vizitatorii au fost intampinati cu steaguri si batoane ROM, iar iubitorii de muzica au avut parte de o surpriza: un concert acustic al trupei Partizan, chiar pe 01 decembrie, la ora 20:00, in cadrul Muzeului.

"Muzeul Tricolorului reprezinta locul in care povestile romanilor au prins viata. Ne bucuram ca initiativa ROM a adunat atatea emotii si istorisiri speciale. A fost un privilegiu sa traim si sa celebram Centenarul alaturi de romani",a declarat Diana Barlan, Group Brand Manager, Kandia Dulce.

Primul pas al campaniei a fost implementarea unui ambalaj special de Centenar, ROM devenind batonul care poarta #doartricolor. Apoi, ROM a invitat romanii sa impartaseasca povestile despre tricolor pe www.doar-tricolor.ro.

Trei artisti si reprezentantii Kandia Romania au selectat 100 de povesti dintre cele inscrise, pe care le-au expus in muzeu, iar 3 dintre acestea au prins viata, in cele mai creative feluri. Trupa Partizan, sculptorul Costin Ionita si street artist-ul Pisica Patratasunt artistii care au transformat povestile in lucrari artistice, intr-un concept expozitional creat de catre renumitul arhitect Attila Kim.

"Lucrarile de arta sunt o materializare a sentimentului de comunitate, a unei coeziuni simbolizate de tricolor si transmit un puternic mesaj de sarbatoare, mai ales aici, unde sunt puse laolalta cu tricolorul, care devine suportul pentru cuvintele celor 100 de povesti", a declarat Attila Kim, arhitect si creator concept expozitional Muzeul Tricolorului.

Tricolorul a devenit astfel mai prezent in istorie ca oricand si s-a transformat din simbol in manifest, arborarea sa nemaifiind limitata la ziua de 01 decembrie.

Muzeul a fost deschisla Palatul Universului, sala Mezanin, iar intrarea a fost libera.Initiativa face parte din campania "Pentru Romania, doar tricolor" si se desfasoara sub sloganul "ROM. Senzatii tari. De Centenar".

 

Despre Autentic ROM

Din 1964 pana astazi, ROM a devenit o particica din istoria romanilor. A crescut alaturi de fiecare noua generatie, iar atunci cand influentele straine au devenit irezistibile, si-a pastrat autenticitatea, provocandu-i pe romani sa fie mandri de identitatea lor.ROM i-a unit pe romani campanie cu campanie si le-a aratat cum, cu un strop de ironie si mult haz, putem lupta pentru valorile autentice romanesti care ne definesc.

Campaniile ROMau construit din micul baton o voce relevanta a noii generatii, iar eforturile au fost apreciate si rasplatite cu o multitudine de premii locale si internationale.

Mai multe informatii despre brand sunt disponibile pe http://www.romautentic.ro/

0 comentarii2975 vizualizări03 decembrie 2018
[ Închide secţiunea de comentarii ]

Nu există comentarii

Adaugă un comentariu

rss 2.0
rss 2.0