Adevarul umbla cu capul spart.          -          Cine cuteaza sa spuna adevarul poate lesne umbla batut, ca marul.          -          Adevarul invinge orice.          -          Copiii ?i nebunii spun adevĂrul.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Patronate Marti 25 Septembrie 2018 - 986 vizitatori azi
Grupul TeraPlast a donat Scolii Primare Mogoseni materiale pentru reparatia acoperisului.

Grupul TeraPlast a venit in ajutorul elevilor si profesorilor de la Scoala Primara Mogoseni, comuna Nimigea, judetul Bistrita-Nasaud, cu o donatie de materiale necesare pentru reparatia acoperisului scolii, afectat in urma furtunii din 17 septembrie a.c..Fenomenele meteo extreme de la mijlocul lunii septembrie au provocat pagube materiale semnificative la aceasta scoala, avariind serios acoperisul institutiei.

Pentru a contribui la repararea scolii, TeraPlast a livrat 500 mp de tabla Wetterbest, pentru refacerea acoperisului. La aceasta s-au adaugat parazapezi, precum si accesorii pentru montaj. Proiectul de reparatie al acoperisului a fost finalizat cu succes.

 "Ne bucuram ca am putut oferi elevilor de la Scoala Primara din Mogoseni posibilitatea de a reveni la scoala in cele mai bune conditii dupa furtuna care a afectat o buna parte din tara. Aceasta donatie este o dovada in plus a angajamentului asumat de Grupul Teraplast de a se implica in procese de reabilitare si de a oferi produse si sisteme din domeniul constructiilor. Este un gest firesc pe care il facem in preocuparea noastra permanenta de a identifica solutii pentru oameni si pentru mediul in care traim, fiind gata sa venim cu actiuni concrete ca sa sustinem comunitatea.", a declarat Mirela Pop, Director General TeraPlast.

Tigla Wetterbest, utilizata la repararea acoperisului scolii, este produsa de firma Depaco, care face parte din Grupul TeraPlast.

 

.

 

 

Sorin Olaru, Managing Partner al Cetus Capital, si societatea RSL Capital Advisors SRL au intrat in Consiliul de Administratie Teraplast

 Bistrita,  10 octombrie 2017:  Actionarii grupului Teraplast, cel mai mare procesator de PVC din Romania si unul dintre principalii producatori de materiale pentru piata constructiilor si instalatiilor, au aprobat vineri, 6 octombrie, numirea lui Sorin Olaru, Managing Partner al Cetus Capital, in boardul companiei. In consiliul de administratie al Teraplast a intrat si societatea RSL Capital Advisors SRL, prin reprezentantul legal Razvan Lefter.

 Numirea noilor membrii ai consiliului de administratie Teraplast au avut loc in contextul Adunarii Generale a companiei din data de 6 octombrie. De asemenea, actionarii au reconfirmat, in cadrul AGA, administratorii Teraplast, care au indeplinit acest rol si anterior, respectiv Dorel Goia (actionarul majoritar al Teraplast), Magda Eugenia Palfi-Tirau si Mirela Pop.

Economist cu o vasta experienta in domeniul bancar, Sorin Olaru a ocupat de-a lungul timpului functii cheie in cadrul unor institutii bancare importante. Anterior infiintarii Cetus Capital in 2015, Sorin Olaru a fost timp de 8 ani directorul departamentului Trezorerie si Piete de capital in cadrul Millennium Bank. Inainte de a se alatura echipei Millennium, a petrecut 10 ani in departamentul Trezorerie al bancii ING, unde a ocupat diverse pozitii, de la agent de bursa, pana la cea de director Rate si Credit.

Infiintata in 2014, RSL Capital Advisors este reprezentata de Razvan Lefter, care isi continua din aceasta pozitie mandatul de administrator al Teraplast.

 

Detalii Teraplast Grup:

Cu o traditie de 120 de ani, Grupul Teraplast este in prezent cel mai mare procesator de PVC din Romania si unul dintre cei mai importanti producatori de materiale pentru piata constructiilor si instalatiilor. Portofoliul de produse al Grupului este structurat pe sase linii de business: Instalatii & Amenajari, Profile tamplarie, Granule, Panouri termoizolante, Structuri metalice zincate si Tamplarie termoizolanta.

Facilitatile de productie ale companiilor din Grup sunt localizate in Parcul Industrial Teraplast, dezvoltat pe o suprafata de peste 200.000 mp, in extravilanul municipiului Bistrita. In perioada 2007-2014 Grupul Teraplast a investit peste 260 de milioane de lei in dezvoltarea si modernizarea capacitatilor de productie, dar si in extinderea portofoliului de produse.

Incepand din 2 iulie 2008 cea mai mare companie din Grup - Teraplast este listata la Bursa de Valori Bucuresti, sub simbolul TRP.

 

0 comentarii2184 vizualizări10 octombrie 2017
rss 2.0
rss 2.0