Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Patronate Vineri 19 Aprilie 2024 - 14587
Batman preia conducerea Clujului?

Pe locuri, fiti gata, start! Semaforul indica culoarea verde, iar radarele de pe traseu sunt pornite! Cine va veni la start? Batman, Miss Piggy, Vlad Tepes? Asta se va intampla pe 3 septembrie (a.c.), pe Calea Turzii din Cluj Napoca. Red Bull Soapbox Race revine in Romania - o lume plina de vitezomani si pasionati de chestii puse pe roti, in general, oameni care-si pun imaginatia la treaba, rescriind toate regulile raliurilor urbane ne vor testa limitele…la distractie.
Red Bull Soapbox Race este un bal mascat al curselor auto, spun unii, un Halloween pe roti, conform altora. Noi spunem ca este un Grand Prix unde soferii amatori se urca la volanul unor vehicule artizanale, care functioneaza pe baza de curaj, gravitatie si un pic de Red Bull. De fapt, cele mai importante unelte din cutia ta sunt creativitatea si bucuria competitiei. Si bineinteles, setea de viteza. Acest eveniment unic de racing nemotorizat e o provocare si pentru soferii experimentati, si pentru amatorii care sunt in stare sa deseneze si sa construiasca niste grozavenii cu roti si sa concureze contratimp intr-o cursa la vale.

De-a lungul timpului s-au perindat pe piste o multime de "auto-gravitationale", de la prototipuri hiper-realiste de masini, pana la orice le-a trecut prin cap participantilor. Orice care sa aiba roti si sa ii duca pana la finis. De ce nu si un stiulete gigantic de porumb? Sau poate un urias fier de calcat?

Cu riscul de a ne repeta, acest eveniment este in primul si in primul rand, o cursa. Asadar, cea mai rapida masina care trece linia de finis va fi privita cu ochi buni. Totusi, daca termini primul, nu inseamna ca ai si castigat. Viteza e plictisitoare daca nu are si un pic de personalitate. Asa ca, echipele sunt jurizate dupa trei criterii: viteza, creativitate si impresie artistica. Astfel, concurentii trebuie sa ne lase cu gura cascata cu prezenta lor scenica, sa ne impresioneze cu prototipul lor de soapbox si, bineinteles, sa ne dea pe spate cu show-ul lor.

Si tu poti intra in manualele de istorie pentru cum te avanti spre finis in masina ta 100% originalo-artizanala, cu propulsie pe baza de gravitatie, adica nemotorizata.

Daca te-am convins, intra pe WWW.REDBULL.RO/SOAPBOX si inscrie-te.

Acum pune-ti caciula ganditoare, sufleca-ti manecile si da-i aripi imaginatiei tale. De-abia asteptam sa ne vedem la cursa!

 

 Adrian B. Gog
managing partner.

0 comentarii3101 vizualizări24 mai 2016




rss 2.0
rss 2.0