Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
ONG-uri Marti 16 Aprilie 2024 - 14587
Lions Siebenburgen ajunge si in acest an la batranii singuri. Ajuta si tu!

De 15 ani, Clubul Lions Siebenburgen este alaturi, in perioada sarbatorilor de Craciun, de batranii singuri si bolnavi din Bistrita si din imprejurimi.

 Si in acest an, in 12 si 13 decembrie, reprezentantii Lions Siebenburgen organizeaza pe Pietonalul Liviu Rebreanu o strangere de fonduri pentru alinarea singuratatii persoanelor varstnice.

 Astfel, joi si vineri, cei care vor sa faca o bucurie de sarbatori unor batrani singuri si bolnavi, sunt asteptati in zona fantanii arteziene de pe Pietonalul Liviu Rebreanu, cu colinde, vin, ceai, mere si cozonac de reprezentantii Clubului Lions Siebenburgen Bistrita.

 "Este primul proiect si cel mai longeviv al Clubului, inceput in urma cu 15 ani si este destinat ajutorarii batranilor singuri, unii dintre ei si bolnavi, carora nu le mai trece nimeni pragul. In aceasta perioada de sarbatoare varstnicii au nevoie de ajutorul semenilor, mai mult decat oricand, pentru a simti ca nu sunt singuri. Un om singur traieste o mare drama, singuratatea este o "boala" mai dificila decat durerile sau suferintele fizice. Avem deja 15 ani de cand organizam aceasta serbare stradala iar banii pe care membrii clubului ii aduna in aceste zile merg exclusiv pentru realizarea pachetelor destinate varstnicilor. Am reusit, in cei 15 ani, sa ducem o bucurie si o alinare in casele a 750 de batrani singuri" dr. Tiberiu Podani initiatorul acestui proiect.

 Reprezentantii Lions Siebenburgen Bistrita va asteapta, joi si vineri, intre orele 14.00 si 18.00, pe Pietonalul Liviu Rebreanu, in zona fantanii arteziene sa deveniti si voi Mos Craciun pentru varstnicii singuri!

 Cu banii adunati din donatii vor fi cumparate alimente pentru 40 - 50 de persoane varstnice, singure, cuprinse in proiect.

 

Presedinte Lions Siebenburgen Bistrita,

Bogdan CRETU

 

 

0 comentarii3024 vizualizări10 decembrie 2019




rss 2.0
rss 2.0