Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politica Vineri 19 Aprilie 2024 - 14587
Eroii nu pot fi eliminati prin decizii administrative.

Alianta pentru Unirea Romanilor isi exprima dezamagirea fata de faptul ca, prin decizia premierului Citu de a-l demite pe dl Octav Bjoza din functia in care ii reprezenta pe detinutii politici anticomunisti, statul roman transmite cetatenilor sai si lumii intregi ca demnitatea, curajul si verticalitatea morala nu sunt lucruri care sa merite a fi promovate si onorate.

Gestul premierului PNL de a-l demite pe singurul anticomunist autentic din aparatul guvernamental arata care este adevarata culoare a coalitiei de guvernamant: rosul aprins, al tancurilor sovietice, bolsevice.

Octav Bjoza este un adevarat erou al Romaniei, un om cu care orice Guvern al Romaniei ar trebui sa se mandreasca. Diferenta esentiala dintre Octav Bjoza si Citu este ca in timp ce Octav Bjoza s-a jertfit pentru tara, actualii guvernanti sacrifica tara pentru interesele lor.

Duplicitatea guvernantilor este stupefianta. Chiar daca au condamnat verbal sinistrul experiment comunist, PNL si presedintele Johannis nu au ezitat sa decapiteze conducerea IICCMER, institutia care investiga crimele odiosului regim, iar acum sa-l arunce la cos pe singurul reprezentant al demnitatii nationale din Guvern, pe Octav Bjoza.

"AUR este si va fi alaturi de fostii detinuti politici, de cei care au luptat pentru demnitatea si intregirea Tarii si va face totul pentru ca memoria lor si a celor care s-au opus deschis comunismului sa fie onorata de generatiile viitoare, pentru ca acestea sa stie ca in Romania s-a luptat si s-a murit pentru Libertate!" a declarat George Simion, copresedintele AUR.

 

0 comentarii3304 vizualizări16 martie 2021




rss 2.0
rss 2.0