Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politica Joi 18 Aprilie 2024 - 14587
LIBERALI , fiti destepti !

Din 1974 cand am implinit 18 ani am fost prezent la vot la toate scrutinele timpului .Ultimul a fost cel din 6 dec 2020  si am votat cu dreapta fiind un ECO-LIBERAL convins nu parat si facut prin laboratoarele patriei. Ca atare Constitutia imi da dreptul la opinie, cuvant si chiar mai mult imi permit sa va scriu si sa va dau un sfat. Domnilor LIBERALI, d-le Orban, Rares Bogdan, Sighiartau  etc. Dati ministerul de Interne UDEMEREULUI, fratilor nostri maghiari, nu va mai cramponati de el, fiti destepti !

Va explic acusica si zau nu este un misto din partea mea. In Parlamentul PENAL descris de romani pana azi in functie de matrapazlicurile de  patru ani incoace au aparut forte noi hodinite dar traznite in idei de extrema-dreapta care nu fac bine deloc Romaniei. Deja aceste forte doresc suspendarea Presedintelui si scoaterea UDMR in afara legii. Oameni impotriva sistemului a purtatului mastii in fata Pandemiei si interzicerea si a Rokului care cica baga dracii in romanii tineri. Nu am crezut ca si participant la Revolutia din 89 sa mai aud una ca asta. Ma astept insa in viitorul scurt odata cu instalarea noului Parlament sa avem parte si de niste cafteli ca si in parlamentele din Bantustan, Bangladesh, Taiwan. UDMR insa alaturi de USR va avea o mare problema de rezolvat chiar in Parlament dar si pe strada .

Bunicul imi spunea ca pe vremea JANDARILOR unguri cand INTERNELE erau la ei era cam liniste pe drum . Eu cred ca nu ar strica deloc sa revina patru ani acest minister maghiarilor, sa vedem cum vor gestiona si ei niste crize care bat la geamul parlamentului si nu numai. Am fi si singura tara din lume care ar demonstra cat de bine ne protejam minoritatile de la noi si cartea de vizita ar fi una extrem de buna si incurajatoare pentru o democratie reala . Cred ca un maghiar ar fi foarte bun la INTERNE . Cred ca unii din noi chiar merita o lectie . Sa invete putin cum se joaca vestitul CIARDAS de la un ministru maghiar de la INTERNE.............

Balan Marius- Horea.....ecologist.

 

 

 

 

 

0 comentarii3108 vizualizări13 decembrie 2020




rss 2.0
rss 2.0