Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politica Vineri 29 Martie 2024 - 14587
Alianta pentru Unirea Romanilor (A.U.R.) cheama la proteste de strada sambata si duminica.

Alianta pentru Unirea Romanilor (A.U.R.)cheama la proteste de strada sambata si duminica (16 - 17 mai 2020) pe toti cetatenii nemultumiti de modul in care Guvernul Orban si Presedintele Johannis au gestionat criza de sanatate publica generata de virusul SarCov-2, prin incalcarea Constitutiei, a drepturilor si libertatilor, prin cenzura presei si achizitii de echipamente sanitare la preturi nejustificat de mari.

In plina stare de urgenta, cand transporturile aeriene si feroviare catre alte tari europene au fost oprite, Guvernul Orban a gasit solutii pentru ca muncitori sezonieri din Romania sa poata pleca din tara pentru a-si aduce aportul la agricultura Germaniei si a altor tari europene. Acelasi guvern nu a gasit solutii pentru economia Romaniei, pentru companiile romanesti, pentru salvarea locurilor de munca din tara.

A.U.R. atrage atentia asupra faptului ca pe timpul starii de urgenta au fost adoptate de catre Parlamentul Romaniei sau promulgate de catre Presedintele Johannis acte normative pe teme controversate, insuficient dezbatute la nivel social si care provoaca ingrijorarea unor segmente importante din societatea romaneasca, precum legea vaccinarii obligatorii sau educatia sexuala in scoli.

Sunt doar cateva dintre motivele pentru care AUR cheama in strada, la protest, pe toti romanii nemultumiti de modul in care autoritatile au actionat in ultimele luni.

De la ora 13.00 membrii AUR vor fi in Piata Victoriei pentru a ne asigura ca se respecta distanta dintre persoane, pentru a imparti masti protestatarilor si pentru a evita asocierea la acest protest a unor personaje compromise precum Adrian Severin sau alti politicieni expirati.

Suntem responsabili, protestam civilizat si pasnic pentru statul de drept, domnia legii, suprematia Constitutiei si impotriva tuturor tradatorilor si hotilor care au condus si continua sa conduca Romania.

Persoana de contact: George Simion - 0723.590.742

0 comentarii3017 vizualizări16 mai 2020




rss 2.0
rss 2.0