Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politica Vineri 19 Aprilie 2024 - 14587
Degeaba te dai Gigi Becali in strainatate - cand acasa oamenii se spala la lighean.

Aproape ca m-a impresionat gestul presedintelui Emil-Radu Moldovan de a face o deplasare de peste 1400 km (dus-intors) in Lublin (Polonia) pentru meciul pe care echipa noastra l-a avut acolo, insotit fiind de fratele Macarie. Gestul ar fi laudabil pentru domnia sa daca ar fi dovedit aceeasi grija si pentru 'echipa' de cetateni ai orasului Sangeorz Bai - 'echipa' care timp de doua saptamani a ramas fara apa la robinet, fix in perioada Sfintelor Sarbatori, din cauza unei defectiuni la reteaua locala. Doar ca pentru acestia, nici Emil-Radu Moldovan si nici fratele Macarie nu s-au obosit prea tare - desi Sangeorz Bai-ul este la doar 50 km de Bistrita. Si spun acest lucru pentru ca am vazut interesul pe care dl.Moldovan il arata sangeorzenilor doar inainte de campaniile electorale, atunci cand, insotit de trepadusii de partid, incearca din rasputeri sa puncteze la capitolul imagine. Iar aici o sa fac trimitere doar la doua episoade: primul fiind cel din vinerea dinaintea alegerilor europarlamentare, cand intr-o incercare de-a arata forta, l-a tarat dupa dansul pe Ministrul Dezvoltarii - Daniel Suciu si pe cel al Apelor si Padurilor - Ioan Denes intr-o pseudo intalnire populara, unde a incercat sa transforme semnarea unui contract pe bani europeni - intr-un circ ieftin. Asa i-a si iesit. Duminica PNL-ul castiga la Sangeorz cu 55,69%
A doua incercare a facut-o joia dinaintea turului I de la prezidentiale, cand sub pretextul impartirii unor echipamente de sport elevilor din Sangeorz, a mai incercat odata sa puncteze electoral. GHINION! PNL-ul a luat in acea duminica 63,51%.
(La turul II nu s-a mai bagat, l-a trimis doar pe Suciu...deznodamantul il cunoastem deja).

Asadar domnule Presedinte, o comunitate nu se viziteaza doar atunci cand ies bine pozele ci si atunci cand este in dificultate -  iar dvs, ca reprezentant al unei institutii in subordinea careia se afla AQUABIS-ul, sunteti dator sa sustineti in mod real solutionarea problemei, chiar daca acestea vi se datoreaza indirect. De altfel, intre momentele in care supusii dvs va aduc osanale nu uitati ca:
- Institutia Consiliului Judetean pe care dvs o reprezentati, este ACTIONARUL MAJORITAR al SC AQUABIS SA cu 95.53% din actiuni.
- Fratele dvs. Macarie Moldovan - este DIRECTORUL GENERAL ADJUNCT al AQUABIS SA 
- Roland Vening (fostul primar al Sangeorzului) si-a gasit adapost tot la regia de apa fiind angajat al AQUABIS SA
- lista poate continua....  

In zadar v-am spus ca incet-incet o sa aduceti aceasta societate strategica pentru judetul nostru la sapa de lemn. Degeaba v-am semnalat ca AQUABIS-ul are nevoie de EXPERTI si nu de Pile-Cunostinte si Relatii (fiindca vorbim de o societate preponderent tehnica, unde si un singur om poate sa faca diferenta)...
Se pare ca dumneavoastra atat intelegeti... Pacat!

 

 

Florin-Cristian MOLDOVAN
Consilier Jude
tean - PNL.
Pre
sedinte TNL Bistrita-Nasaud,

0 comentarii2919 vizualizări08 ianuarie 2020




[ Închide secţiunea de comentarii ]

Nu există comentarii

Adaugă un comentariu





rss 2.0
rss 2.0