Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politica Sambata 30 Mai 2020 - 8742 vizitatori azi
Theodor Paleologu, singurul candidat care il poate invinge pe Klaus Iohannis in turul 2.

Candidatul PMP, Theodor Paleologu, este cea mai buna si cea mai respectabila solutie la alegerile prezidentiale din 10 noiembrie. Multi dintre bistritenii cu care m-am intalnit in ultimele saptamani mi-au marturisit ca il voteaza fara nicio ezitare pe Theodor Paleologu, un intelectual veritabil, un om de cultura si o personalitate care are o viziune pentru Romania. Acesta este mai liberal decat Iohannis si mai potrivit pentru cei care vor un om integru si educat, asa cum este electoratul USR.

Candidatura lui Theodor Paleologu, fost ministru, deputat, de doua ori ambasador, vine ca un raspuns la asteptarea celor care s-au saturat si vor ca lucrurile sa se schimbe. Candidatul PMP nu-si propune sa conduca tara cu o mana de fier, ci sa fie mereu activ in viata cetatii si sa-i conduca pe romani prin puterea exemplului.

Spre deosebire de actualul Presedinte, candidatul PMP este un personaj combativ si curajos. In mod cert, indiferent de riscuri, nu ar fi dat niciodata trei sanse PSD, asa cum a facut Klaus Iohannis, si nu ar fi nominalizat-o Prim-ministru in vecii vecilor pe "inteligenta" de Viorica Vasilica. Theodor Paleologu nu este un om caruia sa-i dai sa citeasca de pe foaie sau pe care sa-l pui sa repete papagaliceste ceea ce au scris altii. Daca v-ati saturat de Presedintele tacut si absent uneori, atunci alternativa reprezentata de candidatul PMP este extrem de credibila.

Spre deosebire de candidatul USR, Dan Barna, Theodor Paleologu, desi a fost ministru, ambasador si de doua ori deputat, nu s-a dedulcit niciodata la banii statului. Un fraier, ar spune unii: n-a fost si el in stare sa se "lipeasca" de vreun contract care sa-l imbogateasca peste noapte. Si, diplomat de cariera fiind, nici nu i-a trecut prin cap sa propuna parteneriate cu Federatia Rusa sau China precum domnul Barna.

Pentru cei care s-au saturat de gafele de tot felul ale Vioricai Dancila, Theodor Paleologu este optiunea salvatoare. Se vorbeste adesea despre meritocratie in spatiul public romanesc. Iata ca a venit clipa in care romanii pot sa dovedeasca faptul ca isi doresc cu adevarat destepti care sa se ocupe de destinele acestei tari.

Theodor Paleologu este singurul candidat care il poate invinge pe Klaus Iohannis in turul 2. Un vot pentru candidatul PMP la Presedintia Romaniei, Theodor Paleologu, este demonstratia cea mai buna ca Romania este o tara plina de oameni destepti.

Va asteptam duminica la vot! Theodor Paleologu, pozitia 2 pe buletinele de vot!

 

0 comentarii2086 vizualizări08 noiembrie 2019
rss 2.0
rss 2.0