Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politica Vineri 29 Martie 2024 - 14587
Constructia Autostrazii Nordului va incepe dupa ce PSD nu va mai fi la putere.

Ionut Simionca, deputat PMP de Bistrita-Nasaud, sustine ca proiectul sau de lege privind constructia Autostrazii Nordului este un raspuns la dezinteresul manifestat de guvernele PSD in privinta constructiei de autostrazi. "Acum aproape un an am depus in Parlamentul Romaniei un proiect de lege pentru realizarea Autostrazii Nordului, autostrada care va include si soseaua de centura a Municipiului Bistrita. Gestul meu a venit atunci ca raspuns la dezinteresul manifestat de guvernele PSD in privinta constructiei de autostrazi, atat de necesare dezvoltarii Romaniei", a declarat acesta.

"Dupa ce am inceput, la Bistrita, strangerea de semnaturi pentru sustinerea Legii privind constructia Autostrazii Nordului, presedintele organizatiei judetene a PSD, Radu Moldovan, a vorbit la o televiziune locala despre beneficiile construirii acestui drum de mare viteza ce va lega Ardealul de Nordul Moldovei. Sunt onorat de sustinerea pe care domnul Moldovan o arata proiectului meu, dar nu vreau ca Autostrada Nordului sa intre in zona promisiunilor desarte ale PSD, ale acelor promisiuni care nu au fost niciodata duse la indeplinire", a afirmat parlamentarul bistritean.

In opinia lui Ionut Simionca, buna credinta a PSD ar putea fi dovedita la vot, in Camera Deputatilor. "Daca intr-adevar Radu Moldovan isi doreste ca visul privind Autostrada Nordului sa se transforme in realitate, atunci ma astept ca toti parlamentarii PSD din Bistrita-Nasaud sa sustina si sa voteze initiativa mea legislativa. Si ma angajez sa le multumesc public pentru sprijin, daca pun cu totii umarul la treaba si avem legea aprobata pana la Craciun. Proiectul pe care l-am initiat a fost adoptat de Senat si acum se afla in dezbaterea comisiilor de specialitate din Camera Deputatilor, asa ca sper ca pana la sfarsitul anului sa avem o lege pentru construirea Autostrazii Nordului".

"Constructia Autostrazii Nordului va incepe oricum dupa ce PSD nu va mai fi la putere. De altfel, o lege privind constructia Autostrazii Nordului, care obliga guvernele, indiferent de culoarea lor politica, sa realizeze acest obiectiv atat de important pentru oameni, va supravietui oricaror schimbari politice. Bistritenii au inteles acest lucru. Dovada stau cele aproape doua mii de semnaturi ale bistritenilor de sustinere a Legii privind constructia Autostrazii Nordului pe care le-am strans pana acum", a concluzionat deputatul PMP de Bistrita-Nasaud.

0 comentarii3031 vizualizări06 septembrie 2019




[ Închide secţiunea de comentarii ]

Nu există comentarii

Adaugă un comentariu





rss 2.0
rss 2.0